Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beyonce este însărcinată

Publicat:

Vedeta si-a scos jacheta in fata fanilor si si-a aratat abdomenul rotund. In trecut Beyonce a sustinut ca vrea sa devina mama in jurul varstei de 30 de ani; sarcina pare sa fi sosit exact la momentul potrivit, de vreme ce vedeta implineste 30 de ani luna viitoare.

Beyonce si rapperul Jay-Z s-au casatorit in anul 2008. Potrivit  PopCrush.com, cuplul nu a dezvalui presei daca micutul va fi o fata sau un baiat, iar data nasterii este de asemenea tinuta secreta.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, moment stanjenitor la concert. Artista a cazut pe scena, in fața fanilor sai VIDEO

09:56, 08.05.2024 - Andreea Balan a avut parte de un moment stanjenitor in timpul unui concert. Artista, care are o cariera impresionanta de peste 20 de ani, a cazut pe scena, in fața fanilor sai, iar filmarea a ajuns pe Internet.Andreea Balan se pregatește intens pentru concertele sale, mai ales ca ofera un adevarat spectacol…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country

12:10, 29.03.2024 - Beyonce, cunoscuta cantareața de muzica pop și R&B, debuteaza in lumea muzicii country cu primul sau album, inspirat din Texas, statul sau natal. The post VEDETA AFRO-AMERICANA Beyonce lanseaza primul sau album country first appeared on Informatia Zilei .

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Beyonce a anunțat numele primului ei album de muzica country. Cand il va lansa

17:50, 13.03.2024 - Beyonce a anunțat numele celui mai recent album al sau, „Cowboy Carter”, care urmeaza sa fie lansat pe 29 martie. Vedeta a postat coperta albumului pe Instagram, care consta intr-o șa maro și alba, cu o eșarfa roșie, alba și albastra atarnata peste ea, pe care este scris numele albumului. De asemenea,…

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?