Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beth Harmon, eroina din The Queen’s Gambit, o face „șah mat” pe Emily din Paris

Publicat:

’s Gambit urmarește viața unui orfane, , care incearca sa devina cea mai mare jucatoare de șah din lume, in timp ce se lupta cu problemele emoționale și dependența de droguri și alcool. Povestea incepe la mijlocul anilor ’50′ și continua pana in 1960. Comunitatea de șah s-a... The post , eroina din ’s Gambit, o face „șah mat” pe Emily din Paris appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prietenii Shakirei, ingrijorați de noua relație a artistei. Ce cred ei despre starul serialului din „Emily in Paris. „Este disperata”

13:35, 04.04.2024 - Prietenii celebrei cantarețe Shakira se tem ca noua relație, cu starul serialului din „Emily in Paris”, Lucien Laviscount, nu ar fi intocmai potrivita. Cei doi s-au intalnit pe platoul de filmare pentru un nou videoclip al cantareței.

Alexandra Botez face furori in poker. Șahista cu parinți romani a devenit ambasadoarea unei marci

11:15, 04.04.2024 - Alexandra Botez este noul ambasador GGPoker. Nascuta in Texas, din parinți romani care au emigrat inainte de 1990, Alexandra s-a bucurat de primele valuri de popularitate dupa succesul serialului „The Queen's Gambit”.

Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea

09:06, 21.03.2024 - Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea Continue reading Shakira, in ipostaze tandre cu un actor din Emily in Paris, cu 16 ani mai tanar decat ea at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?