Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile uimitoare ale spirulinei, declarată de ONU „alimentul viitorului“

Publicat:

Se gaseste in mai toate magazinele cu produse naturiste si poate fi consumata sub forma de comprimate, granule, capsule sau pudra. Spirulina este cunoscuta datorita efectelor sale antioxidante si pentru continutul de 60-70% de proteina pura, adica mai mult decat poate sa contina carnea de vita sau de pui.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iți place sa pleci hai-hui in lume? Iata cateva destinații uimitoare pentru o prima calatorie „solo”

20:21, 18.05.2024 - Calatoria de unul singur poate fi o experiența plina de satisfacții, oferindu-va libertatea de a explora in ritmul propriu un teritoriu necunoscut și de a va conecta cu o noua cultura. Cu toate acestea, alegerea destinației potrivite poate fi o provocare.

De ce trebuie sa consumi ficat. Beneficiile pe care le are acest aliment

16:30, 05.05.2024 - Ficatul are o mulțime de beneficii pentru intregul organism, fiind o sursa bogata in vitamine și nutrienți. Alimentul poate fi combinat cu numeroase ingrediente sanatoase, iar rezultatul va fi unul delicios, oferind și o doza de energie.

Leacul ascuns in urzici. Afecțiunile care pot fi tratate cu aceste plante

20:45, 22.04.2024 - Urzicile, un remediu sanatosEczemele de piele sunt printre cele mai comune probleme dermatologice, iar urzicile pot fi un remediu eficient in tratarea lor. Consumul de urzici sub forma de mancare sau aplicarea locala a acestora sub forma de crema poate ameliora simptomele eczemelor și poate contribui…

Mitropolitul Vladimir „indeamna parintește” cetațenii sa participe la Recensamant: „Este o oportunitate unica de a contribui la modelarea viitorului nostru colectiv”

10:05, 17.04.2024 - Mitropolitul Vladimir indeamna cetațenii sa participe la Recensamant, desfașurat in perioada 8 aprilie - 7 iulie 2024. „Este un act de responsabilitate civica și morala, care ne permite sa oferim informații esențiale pentru planificarea și dezvoltarea societații”, a menționat mitropolitul.

Beneficiile uimitoare ale ciocolatei asupra sanatații

20:25, 06.04.2024 - Este logic ca prea multa ciocolata ar fi daunatoare pentru sanatate din cauza conținutului ridicat de grasimi și zahar din majoritatea produselor. Dar ce ar trebui sa facem din afirmațiile conform carora consumul de ciocolata este de fapt indicat?

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Vasile Dumitru, șoferul de camion cu o poveste uimitoare de viața. Ce a spus despre profesia lui

23:30, 25.03.2024 - Vasile Drumitru a venit in sezonul 13 Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurații cu preparatul sau. In ediția 4 a show-ului culinar, concurentul le-a povestit celor patru chefi despre profesia pe care o are. Aceștia au fost fascinați de peripețiile prin care a trecut barbatul.

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Avem nevoie de cat mai mulți romani pregatiți pentru meseriile viitorului!

16:35, 21.03.2024 - Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Avem nevoie de cat mai mulți romani pregatiți pentru meseriile viitorului! Ministrul Muncii și Solidaritații Sociale, deputatul de Argeș Simona Bucura-Oprescu, a participat astazi in calitate de speaker la Conferința „Women in Data Science” (WiDS) Romania care a reunit…

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?