Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile ceaiurilor in functie de culoarea licorii

Publicat:

Ceaiul alb, cel verde si cel negru provin din aceeasi planta, Camellia sinensis pe numele ei. Rezultatul diferit consta in stadiul la care sunt culese frunzele si mugurii si in metoda de procesare ulterioara.
Ceaiul verde
Cunoscut si laudat mai ales datorita continutului mare de antioxidanti, ceaiul verde este supus unei procesari minimale. Contine substante inzecit mai eficiente decat vitamina C. Nu este insa indicat persoanelor care sufera de insomnii sau stari de nervozitate, din cauza cafeinei din compozitie.


BENEFICII:


■regleaza nivelul colesterolului…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 70% din carnea de pui de la o rețea de supermarketuri foarte populara printre romani „este contaminata cu germeni rezistenți la antibiotice”. Raport devastator la nivel european

18:00, 20.06.2024 - In plus, 38% dintre probele analizate au prezentat listeria și 83% aveau agenți patogeni diareici precum E.coli și Campylobacter. In Germania procentele detectate sunt puțin mai mici, dar oricum foarte ingrijoratoare. Lidl neaga insa acuzația și spune ca are certificate de analiza efectuate chiar de…

Jocuri pentru copii departe de ecrane: beneficiile surprinzatoare ale picturii pe numere

14:46, 30.05.2024 - Știați ca arta creativa este o terapie in sine? Terapia prin arta a devenit foarte populara in ultimii ani, iar beneficiile sale au fost bine documentate. Pictura pe numere este una dintre tehnicile folosite pentru a beneficia de virtuțile art-terapiei. Care sunt beneficiile picturii cu numere, noua…

Frunzele, radacinile și florile au multiple beneficii pentru sanatate

10:55, 24.05.2024 - Frunzele, radacinile și florile de papadie ofera multiple beneficii pentru sanatate. Acestea pot include imbunatațirea sanatații ficatului sau combaterea inflamațiilor. Deși este adesea respinsa ca o buruiana, oamenii au folosit papadia, in medicina tradiționala, de secole. Nu numai ca frunzele, radacinile…

OMS: Vaccinurile au salvat cel putin 154 de milioane de vieti in ultimii 50 de ani

19:46, 24.04.2024 - Vaccinurile au salvat cel putin 154 de milioane de vieti in ultimii 50 de ani, echivalentul a sase vieti in fiecare minut, potrivit unui studiu OMS publicat miercuri in revista stiintifica The Lancet. Datorita vaccinurilor, variola a fost eradicata, iar poliomielita este pe punctul de a fi eradicata,…

Cel putin 154 de milioane de vieti salvate datorita vaccinurilor in ultimii 50 de ani, potrivit OMS

19:25, 24.04.2024 - Vaccinurile au salvat cel putin 154 de milioane de vieti in ultimii 50 de ani, echivalentul a sase vieti in fiecare minut, potrivit unui studiu OMS publicat miercuri in revista stiintifica The Lancet, relateaza AFP, transmite Agerpres. Citește și Banii Mioveniului – ingropati de grandomania primarului…

Aurul negru: Super-ceaiul anti-inflamator, anti-viral și anti-bacterian care conține cantitați impresionante de antioxidanți

08:25, 06.04.2024 - Ceaiul de aronia are beneficii surprinzatoare pentru sanatate. Cunoscuta și sub numele de capșuna neagra, aceasta este bogata in antioxidanți și substanțe nutritive esențiale. Puțini sunt cei care sunt conștienți de potențialul sau de a imbunatați sanatat

13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange datorita campaniei „Avem același sange”

11:15, 29.03.2024 - Campania "Avem același sange" revine cu prima ediție din acest an, desfașurata la Centrul de Simulare al Universitații de Medicina și Farmacie "Carol Davila". 13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange, datorita celor 5.000 de romani care s-au transformat in donatori și salvatori…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?