Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile calculului corect al amprentei de carbon (CO2) pentru afacerea ta

Publicat:

In ultimii ani, a existat o preocupare tot mai mare cu privire la impactul activitaților umane asupra mediului, generata de schimbarile climatice. Un factor important care contribuie la aceste schimbari este eliberarea de dioxid de carbon (CO2) in atmosfera, menționata adesea ca amprenta de carbon. Companiile de orice fel și din toate industriile sunt principalele generatoare de gaze cu efect de sera, drept pentru care, numeroasele directive europene din ultimii ani au impus companiilor masuri ce au ca scop reducerea acestor emisii și implicit, diminuarea amprentei de carbon. In contextul masurilor…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Martie 2024, a zecea luna consecutiva cu temperaturi record

01:31, 11.04.2024 - Martie 2024 a devenit cea de-a 10-a luna la rand in care au fost inregistrate temperaturi globale record, au anuntat oamenii de stiinta din Uniunea Europeana, informeaza DPA, preluata de Agerpres. Conform datelor furnizate de serviciul Copernicus al Uniunii Europene pentru monitorizarea schimbarilor…

Directiva de la UE pentru mașinile mai vechi de 15 ani

06:50, 01.04.2024 - Proprietarii de mașini cu o vechime de peste 15 ani se confrunta cu noile reglementari impuse de Uniunea Europeana, care vor avea un impact direct asupra lor. Potrivit acestor reglementari, mașinile cu defecțiuni majore la componente esențiale cum ar fi motorul, transmisia, franele sau direcția vor…

Romania, in topul țarilor din UE atunci cand vine vorba de pierderile de apa potabila

06:36, 23.03.2024 - Romania se afla in topul clasamentului privind pierderile de apa, cu un procent de aproximativ 40% de apa necontorizata si nefacturata, potrivit datelor puse la dispozitie de EurEau – Federatia Europeana a Asociatiilor Nationale de Servicii de Apa. Romania, Bulgaria si Italia, se afla in topul clasamentului…

Romania și Bulgaria, campionane ale risipei de apa. Aproape jumatate din volumul de lichid vital se pierde

15:41, 22.03.2024 - "Germania, Luxemburg, Olanda si Danemarca se numara printre cele mai performante tari, cu pierderi minime de apa si, implicit, un consum minim de energie si emisii de CO2. Exista, insa, si tari precum Bulgaria, Italia si Romania, care au un procent de apa necontorizata si nefacturata de aproximativ…

La ce trebuie sa se aștepte romanii cu centrale de apartament pe gaze? Ce spune Radu Opaina despre restricțiile elaborate de UE

23:40, 14.03.2024 - Intr-o intervenție la postul public de radio, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania, Radu Opaina, a explicat ca noua directiva in acest sens, aprobata recent de Parlamentul European, vizeaza in special marile centrale termoenergetice, conform RADIO ROMANIA ACTUALITATI. ”Directiva…

Amenințare mortala: dengue și chikungunya ataca Europa, potrivit primului raport al UE despre schimbarile climatice

10:05, 11.03.2024 - Trebuie sa se schimbe agricultura. Dietele trebuie sa evolueze. Sudul Europei este in pericol. Și dezastrul se apropie, daca liderii UE nu acționeaza dupa alegerile din iunie. Primul raport al UE despre schimbarile climatice sugereaza teme grele pentru Europa. Oamenii de știința ne indeamna: acționați…

SUA au trecut prin cea mai calduroasa iarna din istoria masuratorilor meteorologice. Efectele, vazute la Marile Lacuri

11:35, 09.03.2024 - Statele Unite ale Americii au trecut prin cea mai calda iarna din istoria masuratorilor meteorologice, avand o temperatura medie de 3,1 grade Celsius, a anuntat vineri Administratia Nationala pentru Oceane si Atmosfera (NOAA), citata de Agerpres. Aceasta "caldura persistenta" a provocat o "scadere continua…

Directiva privind permisele de conducere, adoptata de PE

16:55, 28.02.2024 - Parlamentul European a adoptat, miercuri, in plen, Directiva privind permisele de conducere, prin care Uniunea Europeana si-a propus ca obiectiv ajungerea la zero tragedii mortale rutiere pana in 2050. Anuntul a fost facut de europarlamentarul Corina Cretu. „Astazi a avut loc votul Directivei privind…


Ce parere ai despre aceasta stire?