Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficii, cum să o alegi, cum să păstrezi ceapa verde mai mult timp

Publicat:

Ceapa verde are mai multe beneficii pentru sanatate, printre care enumeram: – imbunatatirea imunitatii – reglarea glicemiei – proprietati antiinflamatorii – previne cancerul (gratie quercetinei) – protejeaza impotriva ulcerului, luptand impotriva bacteriilor care ataca membrana stomacului – efecte diuretice, depurative, antialergice – regleaza activitatea endocrina si renala – efecte antibacteriene, detoxifiante, expectorante – previne bolile respiratorii – proprietati anticoagulante – scade colesterolul si trigliceridele – remediaza astenia de primavara

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

De ce e bine sa pui ceapa și usturoi verde pe masa de Paște. Secretul dezvaluit de Mihaela Bilic

14:40, 04.05.2024 - Celebrul nutriționist Mihaela Bilic a explicat de ce este bine sa avem ceapa și usturoi verde la masa de Paște. Medicul a oferit detalii importante inainte de mesele bogate de sarbatori. Ceapa și usturoiul verde nu trebuie sa lipseasca de la masa de Paște Gospodinele sunt pe ultima suta de metri cu…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

De ce bine sa pui zahar in șampon. Efecte nebanuite pentru podoaba capilara

22:00, 04.04.2024 - 1. Exfolierea scalpuluiUnul dintre beneficiile majore ale adaugarii zaharului in șampon este capacitatea sa de a exfolia scalpul. Zaharul are o textura granulara fina care poate ajuta la indepartarea celulelor moarte de piele și a altor reziduuri de pe scalp, facandu-l mai curat și mai sanatos. Exfolierea…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Rețeta vedeta a acestei primaveri: Turte cu ceapa verde

09:46, 20.03.2024 - Știți acele gustari din care, odata ce le-ați incercat, va este greu sa va mai opriți? Exact așa sunt aceste turte cu ceapa verde: crocante, dar ușor de mestecat in același timp, foarte aromate, sarate atat cat sa-ți dorești sa-ți umezești buzele intr-un

Rețete cu legume de primavara

14:11, 18.03.2024 - Primavara este poate cea mai buna perioada pentru a ne bucura din plin de legume proaspete. Consumul de fructe și legume de sezon este minunat și benefic pentru sanatate, dar și pentru buget. Inspira-te, așadar, din unele dintre cele mai delicioase rețete cu legume de primavara.De ce este bine sa prepari…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…

APERITIVE Pate de pește cu ceapa verde

10:00, 15.02.2024 - Aceasta pasta de pește este perfecta pentru a fi servita pe paine prajita sau ca umplutura pentru sandvișuri. Ușor de preparat și delicioasa, reprezinta o opțiune excelenta pentru un mic dejun sațios sau un aperitiv rapid pentru oaspeți. The post APERITIVE Pate de pește cu ceapa verde first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?