Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătălie sângeroasă pentru controlul oraşelor-cheie din estul Ucrainei VIDEO

Publicat:

Fortele rusesti au bombardat zeci de orase in Donbas si sunt pe cale sa incercuiasca doua orase importante din regiune, unde mii de civili risca sa fie prinsi in capcana fara nicio cale de iesire.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacurile Rusiei au distrus fabricile și uzinele care erau plamanul economic al orașelor din estul Ucrainei

07:01, 22.04.2024 - Coșurile falnice ale centralei termice din Kurahove umpleau candva cerul de aburi. In salile de mașini gigantice, turbinele se invarteau non-stop. Cuptoarele au ars trenuri de carbune. Acum artileria lui Putin a distrus-o.

Un american fugit in Donbas pentru a susține efortul invadatorilor ruși a disparut fara urma in estul Ucrainei

13:25, 12.04.2024 - Un cetatean american care s-a declarat un sustinator al fortelor invadatoare ruse și s-a alaturat efortului propagandist și de razboi al regimului de la Kremlin a disparut intr-o zona din estul Ucrainei controlata de Rusia, relateaza Sky News.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Un nou atac masiv cu drone a fost respins

10:10, 28.03.2024 - Forțele ucrainene au doborat 26 din cele 28 de drone de atac lansate in cursul nopții de miercuri spre joi de Rusia, a anunțat armata de la Kiev. Dronele de fabricație iraniana au fost distruse deasupra unor parți din estul, sudul și sud-estul Ucrainei, a adaugat forța aeriana, citata de Reuters. Guvernatorul…

Motivul pentru care rușii par de neoprit in estul Ucrainei: fortificațiile rudimentare și lipsa muniției

19:20, 03.03.2024 - Forțele ruse continua sa obțina caștiguri mici, dar rapide in afara orașului Avdiivka din estul ucrainean, caștiguri atribuite in parte scaderii muniției ucrainene și scaderii ajutorului occidental.

Rușii sunt in ofensiva: Lupte grele pentru un oraș strategic din estul Ucrainei

22:46, 27.02.2024 - "Lupte violente" se dau in prezent in apropiere de Ceasiv Iar, oras-cheie de langa Bahmut, in estul Ucrainei, spre care armata rusa "incearca activ sa avanseze", a indicat marti armata ucraineana, relateaza AFP,  potrivit Agerpres. O eventuala cucerire a acestei localitati, parasita aproape in intregime,…

Rusia revendica controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei

16:56, 22.02.2024 - Armata rusa a afirmat joi ca si-a impus controlul asupra satului Pobeda, in estul Ucrainei, o noua revendicare de cucerire, la cateva zile dupa cea a orasului Avdiivka, in fata unei armate ucrainene care se confrunta cu penurii de arme, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Forțele ruse dețin controlul deplin asupra fabricii de cocs din Avdiivka, ultimul bastion al Ucrainei din zona

08:10, 19.02.2024 - Armata rusa a preluat controlul total al uzinei de cocs și produse chimice Avdiivka, au anunțat luni agențiile de presa rusești de stat, dupa ce cea mai mare parte a orașului a cazut in mainile forțelor ruse in weekend, in urma unor luni de lupte devastatoare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 726 | Rusia deține controlul deplin al orașului Avdiivka dupa retragerea soldaților ucraineni

07:40, 19.02.2024 - Rusia a declarat ca a preluat controlul deplin asupra orașului Avdiivka din estul Ucrainei, cel mai mare caștig de la capturarea Bahmut in mai anul trecut, dupa o retragere a trupelor ucrainene. Forțele ucrainene s-au retras din orașul din regiunea industriala Donbas pentru a evita incercuirea, a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?