Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătălia pentru Lugansk nu s-a sfârșit - Ruşii nu reuşesc să spargă apărarea forţelor ucrainene

Publicat:

Seful administratiei militare ucrainene din regiunea Lugansk, , a declarat vineri ca trupele ruse nu reusesc sa ajunga la frontiera administrativa a regiunii Lugansk si sa sparga apararea fortelor armate ucrainene, desi ministrul rus al apararii, , anuntase inca in 3 iulie preluarea controlului asupra intregii regiuni de catre armata rusa, potrivit EFE si Unian.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii incearca sa sparga frontul ucrainean și in sud. Trupele ucrainene, nevoite sa se regrupeze

11:25, 16.05.2024 - Statul Major al Fortelor Armate ale Ucrainei a raportat, intr-un mesaj transmis miercuri seara, ca, in anumite zone din directia Kupiansk (regiunea Harkiv), unitațile ucrainene s-au regrupat in poziții mai avantajoase, conform Korespondent.

Cristian Popescu Piedone dezvaluie caracatița politica din spatele lui Nicușor Dan

13:00, 15.05.2024 - Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, dezvaluie conexiunile politice ale lui Nicușor Dan, in special cu gruparile asociate lui Ludovic Orban, USR și PMP. Cristian Popescu Piedone face referire intr-o postare pe Facebook de presa aparent imaculata in jurul lui Nicușor Dan, dar subliniaza conexiunile…

Budanov avertizeaza ca rușii vor declanșa o noua ofensiva. „Suntem la limita. Cu fiecare ora, situația devine tot mai critica”

11:46, 14.05.2024 - Șeful serviciilor militare de informații ucrainene, Kirilo Budanov, se așteapta ca rușii sa declanșeze o noua ofensiva in regiunea Sumi, dupa ce forțele ucrainene vor reuși stabilizarea frontului in Harkov, informeaza New York Times.

Șeful forțelor NATO din Europa avertizeaza: Rușii au mai multe trupe in Ucraina decat la inceputul invaziei

12:25, 11.04.2024 - Armata rusa a devenit mai numeroasa de-a lungul perioadei care a trecut de la declanșarea invaziei din Ucraina, in februarie 2022, a declarat, miercuri, generalul Christopher Cavoli, Comandantul Suprem al forțelor Aliate ale NATO din Europa, conform Business Insider.

Lupte grele in est unde rușii vor sa sparga apararea ucraineana. Oficial al armatei Kievului: Situație dificila și tensionata la Ceasiv

08:05, 26.03.2024 - Forțele ucrainene se confrunta cu o situație "dificila și tensionata" in apropierea orașului Ceasiv Yar, din estul țarii, acolo unde Rusia iși concentreaza ofensiva, a declarat luni un oficial al armatei ucrainene.

Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting de la Rapid, este prezent in studioul GSP Live

09:36, 14.03.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la 11:00. Prezent in studioul GSP Live este Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting de la Rapid. De ce s-au orientat giuleștenii catre piața kosovara, care sunt principalii factori pentru a transfera un jucator, ce jucatori urmaresc…

Șeful armatei ucrainene spune ca rușii ataca in est: „Situația este dificila”

16:26, 13.03.2024 - Comandantul sef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”, relateaza France Presse.

FOTO-VIDEO Lupte grele in Crimeea: serviciile secrete ucrainene ar fi scufundat nava ruseasca 'Serghei Kotov'

09:05, 05.03.2024 - Dronele navale ucrainene au lovit noaptea trecuta nava de patrulare rusa „Serghei Kotov” din zona Crimeea. Potrivit Ukrainska Pravda, aceasta informație a fost confirmata de o sursa din cadrul Direcției Principale de Informații, atac coordonat de soldații Direcției Principale de Informații, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?