Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie în toată regula între eleve, în şcolile americane VIDEO

Publicat:

Imaginile o arata pe , cum, stand intinsa pe podeaua baii din scoala, este batuta cu pumnii si picioarele de catre o alta colega, conform regulilor jocului, scrie .

Parintii fetitei de 13 ani au depus o plangere la politia din Detroit, prin care someaza autoritatile scolii sa faca ceva in prinvinta violentei care are loc in interiorul institutiei intre copiii minori.

 

Beatings Inside Detroit Middle School Bathroom, 30-: MyFoxDETROIT.com

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Parinții au luat cu asalt școlile: Jumatate dintre cererile de inscriere in clasa I, depuse in prima saptamana

18:40, 08.04.2024 - Primaria municipiului Chișinau informeaza ca in prima saptamana de la lansarea inscrierii in clasa intai, au fost depuse peste 4900 de cereri pe platforma escoala.chisinau.md, reprezentand jumatate din numarul total al copiilor ce urmeaza sa fie inmatriculați in clasa intai, pentru anul de studii 2024-2025.

Procesul carnagiului de la 2 Mai: Vlad Matei Pascu, pedeapsa redusa. Parinții victimelor: „Suntem terminați, e bataie de joc!”

14:46, 04.04.2024 - Au fost momente tensionate in sala de judecata de la Mangalia: parinții victimelor au izbucnit, in plin proces, in lacrimi iar avocații apararii s-au luptat in zadar sa obțina o pedeapsa mai mare pentru tanarul drogat, care a curmat viața studenților Roberta Dragomir și Sebastian Olariu.

Scandal intr-un liceu din Argeș. Bataie intre un parinte și un elev de fața cu directorul.

09:40, 28.03.2024 - Parintii unei eleve de la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” din comuna Stalpeni au fost implicati intr-un scandal produs in incinta unitatii de invatamant. Tatal unei eleve s-a luat la bataie cu unul dintre colegii minorei.

Big Brother in toate școlile. Parinții și profesorii nu se vor putea opune

23:20, 25.03.2024 - In toate salile de clasa vor fi montate sisteme de supraveghere video și audio fara a fi nevoie de acordul elevilor, parinților sau profesorilor. Decizia, care se va lua printr-o Ordonanța de Urgența, a starnit deja mari controverse.

Bataie in toata regula intre Jador și prietenul lui, Nikolas Sax! Scandalul uriaș dintre cei doi cantareți, in Londra. Spynews.ro are toate detaliile!

22:50, 25.03.2024 - Scandal uriaș in urma cu doar cateva zile, in Londra! Deși spuneau ca sunt cei mai buni prieteni, iata ca spiritele s-au incins intre Jador și Nikolas Sax. Se pare ca cei doi au izbucnit, iar pana la bataie a mai fost doar un pas. Spynews.ro are detalii incredibile despre ce s-a intamplat.

Violenței extreme in școlile romanești: Scene șocante de bataie intre doua tinere in toaleta unui liceu prestigios

06:45, 23.03.2024 - Bataie intre eleve la Liceul Economic din Valcea, filmata și distribuita pe rețelele sociale! Pe data de 14 martie, doua eleve de la Liceul Economic din Valcea au fost surprinse intr-o altercație violenta in sala de clasa. Colegii lor au filmat scena, in care tinerele și-au dat pumni și picioare, fara…

Guvernul vrea sa scape de școlile mici și ofera recompense banești parinților și profesorilor care vor alege instituții mai mari: Vezi toate condițiile

15:05, 09.03.2024 - Ministerul Educației și Cercetarii al Republicii Moldova a anunțat despre un șir de modificari propuse la codul educației. Printre acestea se numara și legea cu privire la alocații pentru profesorii din instituțiile cu un numar mic de elevi cu condiția ca vor merge sa predea intr-o alta instituție.…

Școlile trebuie sa organizeze ședințe cu parinții elevilor care vor susține Evaluarea Naționala

09:05, 08.03.2024 - Școlile gimnaziale trebuie sa organizeze in urmatoarele doua saptamani ședințe cu parinții elevilor care vor susține Evaluarea Naționala, prevede un document al Ministerului Educației. La aceste intalniri vor fi discutate rezultatele obținute de elevi la simularea Evaluarii Naționale, iar profesorii…


Ce parere ai despre aceasta stire?