Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bătaie în platoul Star Matinal! Omul de încredere al lui Floyd Mayweather a rămas mască / VIDEO

Publicat:

Manusi de box, pumni, picioare, miscari specifice - totul, in platoul emisiunii de la ! Protagonistii? Sa vezi si sa nu crezi! Nu, nu... Flick si Popescu au stat pe margine. Alte doua persoane l-au lasat cu gura cascata pe , omul de incredere al lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Star Matinal. Lidia Buble are 10 frați și surori. Cum este sa faci parte dintr-o familie atat de numeroasa: „Cea mai mare binecuvantare...”/ VIDEO

12:06, 04.04.2024 - Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasa, astfel ca celebra cantareața are 10 frați și surori. In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artista a vorbit despre cum este sa faci parte dintr-o familie atat de mare. Iata ce a declarat vedeta cu privire la acest subiect!

Star Matinal. Cristina Spatar nu a mai mers in luna de miere alaturi de soțul ei, Vicențiu Mocanu. De ce nu au plecat in vacanța: „Trebuie sa...” / VIDEO

15:56, 28.03.2024 - Cristina Spatar nu a mai reușit sa mearga in luna de miere alaturi de soțul ei, Vicențiu Mocanu. Iata de ce nu au mai plecat in vacanța. Ce a marturisit artista, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Star Matinal. Nicolae Botgros, din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste: „Bucuria o imparțim...” / VIDEO

10:10, 27.03.2024 - Nicolae Botgros este din nou bunic! Dirijorul a dat marea veste! In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, artistul a vorbit despre acest subiect extrem de important din viața lui, dar a și facut marturisiri despre meseria lui. Iata ce a spus acesta pentru emisiune!

Star Matinal. Nicoleta Ghiriș i-a citit de pe harta astrologica Alinei Sorescu. A vazut un copil! Cum a reacționat artista: „Niciodata sa nu spui...” / VIDEO

15:05, 14.03.2024 - In exclusivitate la Star Matinal de la Antena Stars, Nicoleta Ghiriș i-a citit de pe harta astrologica Alinei Sorescu. Astrologul a vazut un copil! Iata cum a reacționat artista, dar și ce i-a mai spus astrologul!

Star Matinal. Frații virali pe TikTok, in platoul Antena Stars. Momentul fabulos pregatit de Kalin Brothers / VIDEO

10:51, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns virali pe TikTok dintr-o pura intamplare. Cei doi au inceput sa posteze videoclipuri pe aceasta platforma in urma cu patru ani, iar in tot acest timp, au devenit cunoscuți in toata lumea.

Star Matinal. Cum a fost pentru Cristina Cioran momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama: „Eram convinsa!” / VIDEO

13:16, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Cristina Cioran a vorbit despre momentul in care a aflat ca este insarcinata. Vedeta a știut ca va deveni mama inainte de a-și face testul de sarcina. Iata cum a fost pentru actrița clipa in care a aflat ca este gravida cu fetița ei!

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?