Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barnier spune că va fi nevoie de mai mult de un an de discuţii pentru a conveni un acord complet cu Marea Britanie

Publicat:

Pentru obtinerea unui acord comprehensiv asupra relatiei viitoare dintre si va fi nevoie de mai mult timp decat perioada de tranzitie de 11 luni care va incepe cand va parasi blocul comunitar la sfarsitul lunii ianuarie, a declarat joi negociatorul-sef al UE, , potrivit Reuters.

"Pur si simplu nu ne putem astepta sa convenim asupra fiecarui aspect al acestui nou parteneriat in mai putin de un an", a spus Barnier intr-un discurs sustinut la Stockholm.

"Suntem pregatiti sa facem tot posibilul in cele 11 luni pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 796. Zelenski, un nou apel la comunitatea internaționala pentru discuții oficiale privind intrarea Ucrainei in UE - LIVE TEXT

07:15, 29.04.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a adresat comunitații internaționale un nou apel sa se grabeasca și sa ofere mai multe sisteme de aparare antiaeriana, sa inceapa discuții oficiale pentru ca țara sa sa intre in Uniunea Europeana și sa invite Ucraina sa adere la NATO, relateaza Reuters.„Inca…

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…

UE propune Marii Britanii un acord de libera circulație pentru tineri

22:00, 18.04.2024 - UE dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea UE.

Tinerii ar putea sa locuiasca in Marea Britanie fara permis de ședere, ca inainte de Brexit

20:55, 18.04.2024 - Uniunea Europeana dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții.

David Cameron merge in SUA saptamana viitoare pentru a incerca sa deblocheze ajutorul militar pentru Ucraina

21:35, 05.04.2024 - Ministrul de externe britanic David Cameron se va deplasa saptamana viitoare la Washington, unde va incerca sa ii convinga pe membrii Congresului Statelor Unite sa aprobe pachetul de asistenta pentru Ucraina, in valoare de 60 de miliarde de dolari, relateaza Reuters, citata de Agerpres.Presedintele…

Seful FSB acuza SUA, Marea Britanie si Ucraina ca ar fi in spatele atacului de la Moscova

17:15, 26.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB, fostul KGB), Aleksandr Bortnikov, a acuzat marti SUA, Regatul Unit si Ucraina ca s-ar afla in spatele atacului de la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, informeaza Reuters, care citeaza TASS.

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.

Printul Harry se va intoarce marti in Regatul Unit

12:21, 06.02.2024 - Printul Harry este asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in cursul zilei de marti, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intalniri cu tatal sau, regele Charles, in varsta de 75 de ani, care a fost diagnosticat cu cancer, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?