Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barbituricele. Efectele asupra organismului

Publicat:

Agitatia vietii de zi cu zi creeaza stres multor oameni. Pentru a reduce stresul, unii oameni recurg la droguri pentru a-si recapata sentimentul de liniste. Alcoolul este unul dintre drogurile pe care oamenii il folosesc pentru a face fata stresului.

Citeste articolul mai departe pe scientia.ro…  

Sursa articol: scientia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Varsta la care fetele au prima menstruație a scazut semnificativ (studiu). Care sunt efectele pe termen lung

00:01, 02.06.2024 - Un studiu recent a constatat ca fetele incep menstruația mai devreme, in jurul varstei de 11 ani și 9 luni, și se confrunta cu mai multe perioade menstruale neregulate, care ar putea fi influențate de factori precum obezitatea și substanțele chimice din mediu.

Gimnasta lui Putin a ieșit la rampa cu primele declarații dupa desparțirea de țarul de la Kremlin. „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

16:46, 09.05.2024 - La inceputul acestui an, Alina Kabaeva a fost din nou in centrul atenției, fiind subiectul unor zvonuri care au captivat presa internaționala. Se spune ca Alina ar fi avut o relație secreta cu președintele rus Vladimir Putin timp de aproximativ doua decenii, din care ar fi rezultat doi copii.Cu toate…

DAMBOVIȚA: 56 de fapte de violența domestica in minivacața de Paște. Cauze: alcoolul și gelozia

10:11, 08.05.2024 - Principalele masuri dispuse de polițiști in minivacanța de 1 Mai și Paște   In contextul minivacanței prilejuite de ziua de 1 Mai și de Sarbatorile Pascale,  in perioada 1 – 6 mai a.c., zilnic, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dambovița au fost la datorie și au acționat…

Ce este,de fapt, cafeaua decofeinizata: care sunt efectele asupra organismului

02:40, 21.04.2024 - Probabil ca beți cafea pentru cofeina. Intr-adevar, majoritatea bautorilor inraiți de cafea se bucura de cafeaua lor delicioasa pentru ca ii ajuta sa se trezeasca și sa ramana energici și concentrați in timpul zilei.

De ce e bine sa bei ceai de berberina. Efectele pe care le are asupra organismului uman

09:01, 19.04.2024 - Ai auzit vreodata de ceaiul de berberina? Iata de ce este bine sa il consumi des. Ce beneficii are asupra sanatații organismului uman. Efectele pe care le are atunci cand vine vorba de sanatate.

Cum se vad din satelit orașele devastate de inundațiile de proporții din Rusia. Zone intregi arata ca niște lagune

12:31, 11.04.2024 - Efectele inundațiilor catastrofale in Rusia se vad din satelit, arata imagini surprinse de compania americana Maxar Technologies. Cel puțin 10.000 de locuințe au fost inundate, in regiunea din Rusia cel mai grav afectata de revarsarea fluviului Ural, al treilea cel mai mare din Europa. 

Medicii avertizeaza cu privire la efectele care pot veni odata cu trecerea la Ora de Vara

07:00, 30.03.2024 - Dr. Stefan Busnatu, medic primar cardiolog a explicat intr-un interviu acordat news.ro cum putem ajusta eliberarea melatoninei si cortizolului in organism, odata cu trecerea la ora de vara. Este vorba despre doi hormoni esentiali pentru o buna stare de sanatate, care sunt eliberati in anumite momente…

Stresul și sanatatea noastra

11:05, 25.03.2024 -  Ritmul nebunesc și neintrerupt al lumii de astazi ne constrange sa traim sub stres constant și continuu. Traim cu motoarele turate la maximum, fara sa ințelegem ca corpurile noastre nu pot rezista in aceste condiții de varf perioade indelungate. Efectele acestui tip de viața sunt cat se poate de ...


Ce parere ai despre aceasta stire?