Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Bărbatul peste care am cazut avea o gaură în gât. Mi-a spus că nu își mai simte limba”. Un supraviețuitor de la Hanau, declarații înfiorătoare!

Publicat:

Un supraviețuitor al atentatului ce a avut loc miercuri seara, in orașul Hanau, din Germania, a povestit, din spital, prin ce clipe terifiante a trecut din cauza atacatorului care a ucis mai multe persoane, intre care și un roman.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil roman, vandut si dus in Germania

17:25, 26.04.2024 - O familie din Gorj si-ar fi vandut unul dintre copii, un baietel de sase ani, care a fost scos din tara si dus in Germania. Baietelul ar fi fost vandut pe o suma de cateva sute de lei. DGASPC Gorj a primit o adresa din partea Autoritatii Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, in…

BMW de 25 de mii de euro, confiscat la Nadlac

11:45, 25.04.2024 - Politistii de frontiera de la Nadlac au depistat un cetațean roman care a incercat sa treaca frontiera cu un autoturism in valoare de aproximativ 25.000 de euro, cautat de autoritatile din Germania.

Combinatia dintre alcool si o tigara era sa-l coste viata pe un barbat din Neamt. Cum a cazut de la etaj

18:45, 21.04.2024 - Imprejurarile in care un barbat din municipiul Roman a ajuns la spital sunt cercetate de politisti, fiind intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa dupa ce acesta a cazut din balcon

Minodora, declarații emoționante dupa ce Naomy a murit la 47 de ani. S-au cunoscut la un festival de muzica ușoara: „Am ras și am plans impreuna”

21:40, 20.04.2024 - Naomy a murit in urma cu o zi, la 47 de ani, pe un pat de spital din Germania. Familia sufera cumplit, iar printre cei care au apreciat-o se numara și Minodora. Artista spune ca a avut primele interacțiuni cu ea acum mulți ani, in perioada in care amandoua incercau sa se lanseze in muzica.

Vladimir Putin acuza Ucraina ca saboteaza alegerile din Rusia

15:46, 16.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin, care candideaza la alegerile prezidentiale din Rusia in calitate de candidat independent cu sprijinul Rusiei Unite, a acuzat Ucraina ca incearca sa saboteze alegerile, pe care este practic sigur ca le va castiga, scrie News.ro. Partidul de guvernamant al Rusiei, Rusia…

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Fotografia virala cu care un roman a fost premiat la un renumit concurs internațional. "Mulți spun ca e o balena sau un dragon"

11:05, 10.02.2024 - 100.000 de grauri sunt surprinși in fotografia care face inconjurul lumii și care este realizata de un roman stabilit in Germania. Daniel Dencescu a povestit, intr-un interviu exclusiv realizat de jurnalistul Digi24 Andreea Burghelea, cum a facut poza care a obținut locul 4 la concursul „Fotografia…


Ce parere ai despre aceasta stire?