Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barbat transportat la spital dupa ce a fost impuscat pe un camp

Publicat:

Un barbat a fost transportat in stare grava la spital, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce a fost gasit impuscat in umar si in hemitorace pe un camp din localitatea valceana Sutesti, politistii declansand o ancheta pentru a afla imprejurarile in care a avut loc incidentul.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de (IPJ) Valcea, cel mai probabil barbatul a fost impuscat accidental, fiind initial transportat la , apoi transferat la Spitalul din Craiova.

"Un apel primit pe serviciul unic de urgenta 112 in aceasta noapte anunta…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Hunedoara! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat accidental la o partida de vanatoare

13:40, 03.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a decedat dupa ce a fost impuscat accidental in zona pieptului, in timpul unei partide de vanatoare desfasurata in zona localitatii hunedorene Boholt. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, autorul faptei fiind o persoana de 34 de ani. Din primele verificari…

Politistii au retinut un barbat care si-a distrus bratara electronica de supraveghere

17:26, 24.04.2024 - Politistii au retinut miercuri un barbat care si-a distrus bratara electronica, montata dupa ce si-a amenintat cu moartea sotia si cei trei copii, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

O femeie a intrat in stop cardio-respirator in urma unei endoscopii! Ancheta de proporții

23:50, 05.04.2024 - „Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Dolj s-au sesizat cu privire la faptul ca, in seara zilei de 04 aprilie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Caracal, judetul Olt, ar fi intrat in stop cardio-respirator in urma unei interventii de explorare endoscopica, efectuata de catre un barbat…

Un barbat de 33 ani a murit dupa ce s-a izbit cu scuterul de un pod de cale ferata. Nu avea permis de conducere pentru nicio categorie

20:15, 16.03.2024 - Un barbat de 33 de ani din comuna Magura Ilvei si-a pierdut viata, sambata, dupa ce s-a izbit cu scuterul pe care il conducea de stalpul unui pod de cale ferata, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Doi tineri din Bulgaria, retinuti dupa ce au agresat un barbat intr-o benzinarie din Calimanesti

17:35, 01.03.2024 - Doi tineri din Bulgaria au fost retinuti de politistii din Valcea dupa ce ar fi agresat intr-o benzinarie de pe Valea Oltului, la Calimanesti, un barbat din Brezoi, au informat, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Știri Constanta: Barbat arestat preventiv pentru furt calificat. Iata ce au constatat politistii

13:35, 23.02.2024 - Astfel, in perioada noiembrie 2023 februarie 2024, acesta ar fi savarsit 6 astfel de infractiuni. La data de 21 februarie 2024, politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta Serviciul Municipal de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?