Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat strivit de un aprozar improvizat, omul a murit

Publicat:

Un barbat a fost chemat de proprietarul aprozarului improvizat de langa complexul comercial pentru a face curatenie si pentru a pregati amplasamentul in vederea comercializarii de legume.

La un moment dat s-a deplasat in spatele constructiei din lemn, moment in care aceasta s-a prabusit efectiv si l-a blocat in gard. O bucata din lemn i-a cazut pe gat. Potrivit botosaneanul.ro, la sosirea salvatorilor, barbatul era deja decedat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Fetesti a murit incercand sa faca o bomba artizanala. Materialele folosite i-au explodat in locuinta

21:20, 29.05.2024 - Un barbat de 44 de ani din judetul Ialomita a murit incercand sa faca o bomba artizanala in locuinta. Materialele folosite au explodat. In imobil anchetatorii au gasit articole pirotehnice si elemente de munitie.

Un barbat a murit in curtea vrajitoarei Sidonia, unde s-a sarbatorit eliberarea fraților Marin! A fost gasit fara suflare dupa petrecere: ”Au strigat...”

15:00, 14.05.2024 - Incident halucinant la petrecerea organizata cu ocazia eliberarii fraților Marin din arestul preventiv! Un barbat a fost gasit fara suflare in curtea vrajitoarei Sidonia. Cu toții au petrecut pana dimineața, iar mai apoi au descoperit tragedia. Iata ce s-ar fi intamplat!

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etaj in zona Casei de Cultura. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanta (VIDEO)

16:20, 13.04.2024 - Tragedie la Constanta Mai multe echipaje de politie si cadre medicale s au deplasat in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 23.30, la Casa de Cultura, acolo unde un barbat a murit.La fata locului a fost identificat un barbat care ar fi cazut de la etajul sase a unui bloc din aceasta zona.IPJ Constanta…

A murit cel mai varstic barbat din lume. In anul 2022 avea 11 copii și 41 de nepoți

09:56, 03.04.2024 - Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora, devenit in 2022 cel mai varstnic barbat din lume, potrivit Guinness World Records, a murit marti la 114 ani, au anuntat familia sa si autoritatile din tara lui natala, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Un barbat de 33 ani a murit dupa ce s-a izbit cu scuterul de un pod de cale ferata. Nu avea permis de conducere pentru nicio categorie

20:15, 16.03.2024 - Un barbat de 33 de ani din comuna Magura Ilvei si-a pierdut viata, sambata, dupa ce s-a izbit cu scuterul pe care il conducea de stalpul unui pod de cale ferata, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud.


Ce parere ai despre aceasta stire?