Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat găsit mort în propria cameră, ginerele și voluntarii l-au găsit după un incendiu

Publicat:

Un barbat de 84 de ani, din localitatea Miorcani, și-a pierdut viața in urma unui incendiu care i-a cuprins bunurile din camera unde locuia. S-a intamplat in aceasta dupa-amiaza. Alarma a fost data chiar de ginerele victimei.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apel catre Biserica pentru salvarea unui sucevean de 30 de ani ținut ”in colivie” de propria mama

13:10, 25.04.2024 - O enoriașa i-a cerut ajutorul arhiepiscopului Sucevei și Radauților, IPS Calinic, pentru a-l salva pe un tanar de 30 de ani care este ținut ”in colivie” de propria mama. ”Barbat, aproape 30 de ani, cu studii, serviciu, locuiește cu parinții, din dorința acestora, sub pretextul „sa nu creada ca vrem…

Trei mașini au ars din cauza unui foc facut intr-o livada

11:05, 17.04.2024 - Trei mașini au fost distruse intr-o livada in urma unui incendiu izbucnit de la un foc deschis facut peste zi. Alarma de incendiu s-a dat in noaptea de luni spre marți, in jurul orei 1.00, la Frasin.Pompierii militari ai Garzii de Intervenție Gura Humorului s-au deplasat la fața locului cu doua ...

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Un barbat din Coțușca a ars de viu in propria casa

18:30, 22.03.2024 - Un barbat din Coțușca a ars de viu in propria casa Un barbat in varsta de 83 de ani din localitatea Coțușca și-a pierdut viața intr-un incendiu care a cuprins o parte din bunurile din camera in care acesta dormea. S-a intamplat in aceasta dupa-amiaza. Alarma a fost data de un vecin care a observat fumul…

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

INCENDIU BAIA MARE: Un barbat s-a intoxicat cu fum dupa ce casa in care se afla a luat foc

13:45, 06.02.2024 - Pompierii baimareni au fost solicitati in aceasta dimineata la stingerea unui incendiu izbucnit las o casa de pe strada Muncii. The post INCENDIU BAIA MARE: Un barbat s-a intoxicat cu fum dupa ce casa in care se afla a luat foc first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?