Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat din Vaslui înjunghiat la Telciu de un ieșean

Publicat:

Un tanar de 29 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat picior. Acesta a cerut aseara ajutorul paramedicii lor și al polițiștilor dupa ar fi fost injunghiat in picior de un coleg.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarșit tragic pentru un barbat de 80 de ani din Vaslui. A murit in incendiul care i-a distrus casa din temelii

20:01, 21.04.2024 - n zona au fost trimise si echipaje de la serviciile medicale de urgenta, inclusiv unul medic, insa acestea nu au putut face nimic pentru a-l salva pe batranul pe care incendiul l-a surprins in interiorul casei. „La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizata si…

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Tentativa de omor la Dubasari: Un barbat, reținut dupa ce și-a injunghiat soția in regiunea gatului

13:30, 05.03.2024 - Un barbat de 56 de ani, originar din Dubasari reținut de oamenii legi , dupa ce in urma unui conflict fiind in stare de ebrietate și-a lovit soția cu un cuțit in regiunea gatului. Cazul a avut loc pe data de 2 martie la domiciliul acestora. Martorii care la moment se aflau in ospeție la aceștia au reușit…

Un barbat a murit in fața spitalului. Nu a fost dus in unitate pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate

20:05, 01.03.2024 - Un barbat cu probleme cardiace a decedat chiar in fața spitalului din localitate. Goia Alecu, in varsta de 77 de ani, din Murgeni, Vaslui, a mers pe picioarele lui la unitatea sanitara, acuzand dureri in piept. In fața spitalului, acesta a cazut și și-a pierdut cunoștința, cel mai probabil din cauza…

Un barbat a sarit pe geamul unul spital din Vaslui, pentru a scapa dintr-un salon COVID. A fost gasit intins pe asfalt

14:10, 01.03.2024 - Caz șocant in Vaslui. Un barbat a recurs la un gest halucinant, din dorința de a evada din salonul COVID in care era internat. Acesta a coborat pe geamul situat la etajul patru, iar mai apoi s-a prabușit. Acesta a fost gasit intins pe asfalt, in stare foarte grava.

Incendiu ingrozitor in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, dupa ce casa lui a ars complet. Mama și fratele lui sunt in stare grava

09:05, 05.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, in urma cu puțin timp, in Vaslui. Un barbat și-a pierdut viața, iar mama și fratele lui sunt in stare grava la spital. Acesta a suferit rani foarte grave pe corp, astfel ca medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?