Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat de 55 de ani, ucis de arborele pe care l-a tăiat

Publicat:

 Un barbat in varsta de 55 de ani, din Stulpicani, și-a gasit sfarșitul in mod tragic, la serviciu, in timp ce taia un arbore care, in momentul caderii, s-a rupt, iar o bucata din trunchi l-a lovit. Joi seara, in jur de ora 18.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizata de faptul ca la Spitalul din ...

Citeste articolul mai departe pe monitorulsv.ro…  

Sursa articol: monitorulsv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apelati 112 daca L-AȚI VAZUT! Barbat disparut din Cluj-Napoca

09:00, 16.04.2024 - Poliția apeleaza la ajutorul cetatenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 72 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat disparut dupa ce a plecat, duminica, 14 aprilie, de acasa și nu s-a mai intors.   

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda. Un barbat a fost arestat VIDEO | UPDATE

14:20, 30.03.2024 - Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. Poliția a reușit eliberarea ostaticilor dupa aproximativ 9 ore.

O fata de 14 ani a fost batuta la școala de un coleg

21:41, 14.03.2024 - O fata in varsta de 14 ani a ajuns la Spitalul municipal Motru, din județul Mehedinți, dupa ce a fost batuta de un coleg la școala. Medicii au anunțat Poliția, care a inceput o ancheta.

Autoritațile din Austria cer sprijinul populației pentru a gasi un roman mușcat de un caine

14:30, 04.03.2024 - Un barbat de origine romana a incercat sa intre de doua ori prin efracție, in doua ocazii diferite, municipiul Eggelsberg pe 3 martie. Acesta a fost mușcat de un caine. Poliția din Austria solicita informații de la oricine i-ar putea conduce la tanarul care, din primele informații, este roman.  Un…

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!

Polițiștii suceveni cauta un barbat de 47 de ani din satul Hartop disparut de trei zile de acasa

18:26, 27.02.2024 - Politia desfasoara activitati de cautare si identificare a numitului a persoanei disparute BORDEI VASILE-FLORIN, de 47 ani, domiciliat in satul Hartop, comuna Hirtop, care la data de 25.02.2024 a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit pana in prezent. Semnalmente: varsta 47 ani, inalțime…

Un barbat și-a taiat intenționat picioarele, ca sa incaseze bani de la asigurari

12:25, 26.02.2024 - Un barbat din Missouri, SUA, a platit o persoana care sa-i taie ambele picioarele și a simulat un accident de tractor, ca sa poate cere bani de la asigurari. Dar i-au scapat din vedere cateva detalii care, pana la urma, l-au dat de gol.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-un șanț, langa Soroca: O trecatoare a chemat poliția

12:31, 19.02.2024 - Cadavrul unui barbat de 40 de ani, din satul Tatarauca-Noua, a fost depistat intr-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neinsuflețit a fost observat de o trecatoare, care a anunțat imediat poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?