Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbat cu inima de piatră. Şi-a bătut soţia şi copilul până la leşin

Publicat:

Un roman a fost arestat de carabinieri, in Salerno, Italia, dupa ce si-a batut sotia si copilul pana la lesin. Norocul femeii si a fetitei sale a fost ca a apucat sa sune la numarul de urgenta imediat ce sotul ei a inceput sa le loveasca.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Roman, condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un barbat in Italia. Criminalul și-a recunoscut fapta: ”Sunt vinovat”

21:50, 26.04.2024 - Sentința record pentru un roman din Italia! Daniel Ispas a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare, dupa ce a ucis un patron de restaurant in viale dei Caduti. Criminalul a fugit de la locul tragediei, dar a fost prins ulterior de polițiștii. De teama ca va fi condamnat la inchisoare pe viața.

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Un roman din Italia și-a batut vecinii cu coada de matura, suparat ca faceau un gratar

16:45, 18.03.2024 - Doua persoane au fost agresate de un roman in timp ce se pregateau sa faca un gratar in curtea lor. Situația a escaladat rapid atunci cand vecinul roman in varsta de 50 de ani a intrat brusc in curtea lor și a inceput sa-i atace verbal și apoi fizic.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia

12:46, 12.03.2024 - Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia Scandal intr-o familie din Sebeș: Dosar penal și ordin de protecție pentru un barbat care și-a batut șotia Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de restricție impotriva unui barbat de 41 de ani,…

Și-a batut soția cu care este in divorț, i-a furat mașina și i-a distrus mai multe haine: Barbat de 36 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiști

13:00, 04.03.2024 - Și-a batut soția cu care este in divorț, i-a furat mașina și i-a distrus mai multe haine: Barbat de 36 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiști Și-a batut soția cu care este in divorț, i-a furat mașina și i-a distrus mai multe haine: Barbat de 36 de ani, din Alba Iulia, reținut de polițiști Un barbat…

Barbat trimis in judecata dupa ce si-a batut sotia si i-a dat foc

15:20, 15.02.2024 - Un barbat care si-a batut sotia cu un sucitor si apoi i-a dat foc a fost trimis in judecata. Femeia a suferit arsuri pe 60% din suprafata corporala si a murit a doua zi, informeaza News.ro. Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, joi, trimiterea in judecata a unui barbat pentru omor calificat.…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".


Ce parere ai despre aceasta stire?