Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bani europeni pentru irigaţii la Ţuţora

Publicat:

Proiectarea tehnica si elaborarea documentatiilor necesare pentru obtinerea acordurilor, avizelor si autorizatiilor aferente are ca termen de realizare 60 de zile, iar executia propriu-zisa, 12 luni. Anuntul de licitatie afisat pe platforma electronica de achizitii publice precizeaza ca ofertele pot fi depuse pana pe 9 martie, iar contractul ar urma sa fie atribuit cel mai tarziu in iulie.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Independenta, judetul Constanta, a cumparat servicii pentru proiectarea locurilor de joaca. Care este valoarea contractului (DOCUMENTE)

17:05, 02.05.2024 - Anuntul atribuirii contractului a fost publicat in SEAP pe 1 mai 2024 Primaria comunei Independenta, judetul Constanta, a atribuit prin cumparare directa contractul "proiectare locuri de joaca parcuri". Potrivit detaliilor, este vorba despre servicii de elaborare a tuturor falezelor de proiectare conform…

O firma din Bacau intra in competiție pentru proiectarea celor 4 poduri peste Prut

08:30, 05.03.2024 - O firma din Bacau s-a alaturat licitației pentru proiectarea a patru noi poduri care vor lega Romania de Republica Moldova peste raul Prut. Anunțul a fost facut luni de catre directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, prin intermediul…

Pasaje rutiere pe DN1, spre Baicoi si Floresti. Anuntul zilei pentru soferi!

17:55, 04.03.2024 - Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, vine cu o veste buna pentru soferii din Prahova si nu numai. A inceput proiectarea a doua noi pasaje rutiere pe DN1, pe raza judetului nostru. „Au fost semnate contractele pentru proiectarea a inca 6 noi pasaje rutiere denivelate…

Președintele PPE Manfred Weber anunța Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 iunie

12:25, 02.03.2024 - Președintele PPE Manfred Weber anunța Congresul popularilor europeni de la București, din 6-7 iunie, un eveniment care ii va reuni pe toți liderii importanți din UE. Anunțul a fost facut printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Maria Zaharova il contreaza dur pe Zelenski dupa anunțul in premiera: 'Toti cetatenii Ucrainei inteleg ca minte'

18:25, 26.02.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, "minte" cand vorbeste despre 31.000 de militari ucraineni ucisi in lupta in ultimii doi ani de razboi, a sustinut luni purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, citata de EFE. "Toti cetatenii Ucrainei inteleg ca Zelenski minte,…

Trupul neinsuflețit al lui Aleksei Navalnii a fost predat mamei sale, a anunțat un consilier al fostului opozant rus

18:55, 24.02.2024 - Trupul neinsuflețit al liderului opoziției ruse, Aleksei Navalnii, a fost predat mamei sale. Anunțul a fost facut pe Telegram de Ivan Zhdanov, directorul Fundației Anticorupție a opozantului, potrivit HuffPost.

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Material radioactiv in curtea unui laborator din Timișoara. Echipajul CBRN a delimitat zona

17:00, 21.02.2024 - Echipajul CBRN din cadrul Detașamentului 1 Timișoara efectueaza o misiune de cercetare, pentru o zona de teren prezinta radioactivitate crescuta. Anunțul a fost transmis miercuri dupa-amiaza de reprezentanții ISU Timiș.


Ce parere ai despre aceasta stire?