Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI: Marketing feminin vs. marketing masculin: Cum se vinde sexul

Publicat:

1) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Te duci la el si ii spui: „Sunt foarte buna la pat”. Asta e .

2) Esti la o petrecere cu niste prieteni si vezi un tip super. Unul din prietenii tai se duce si ii spune: „Tipa aceea e foarte buna la pat”. Asta e Publicitate.

3) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Ii ceri numarul de telefon. Dupa o zi il suni si ii spui: „Sunt buna la pat”. Asta e Telemarketing.

4) Esti la o petrecere si vezi un tip super. Il recunosti. Te duci la el si ii improspatezi memoria: „Iti aduci aminte ce buna sunt la pat?”…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

15:00, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Sunete britanice pe Bega: petrecere in timpul zilei cu DJ Suv și MC K-Jah, in cadrul distracției pusa la cale de echipa anonimTM (foto)

14:55, 13.05.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfașurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de catre brandul de petrecri anonimTM avand oaspeți speciali din Marea Britanie. Invitații speciali DJ Suv și K-Jah au oferit publicului autohton o excursie…

Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:10, 08.05.2024 - Horoscopul zilei de 9 mai 2024 spune ca nativii din zodia Leului iși construiesc relații noi. Astrele spun ca este o perioada foarte buna pentru a face schimbari de natura sociala. Cercurile noi ale Leilor se vor dovedi a fi cu adevarat benefice pentru nativii din zodia Leului.

Ultima ora! Șeful Postului Vamal „Aeroportul Internațional Chișinau” a demisionat

09:55, 24.04.2024 - Șeful Postului Vamal „Aeroportul Internațional Chișinau”, Alexandru Vacri, și-a dat demisia. Despre aceasta a declarat pentru UNIMEDIA, Tatiana Șompol, șefa Secției a Relații cu Publicul al Serviciului Vamal.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Informații utile de la VITAL Baia Mare: Ramai conectat la ultimele noutați cu rubrica Acțiuni in desfașurare

20:05, 22.02.2024 - In cadrul acestei rubrici utilizatorii pot afla informații despre perioadele in care se executa lucrari de revizii tehnice de spalare și curațare a rețelelor de apa potabila și canalizare. Informațiile sunt foarte usor de aflat: cu un simpu click pe rubrica ACȚIUNI IN DESFAȘURARE, aflata in partea dreapta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?