Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Imparatul Verde si cele 3 fete ale sale

Publicat:

avea trei fete. La un moment dat pleaca el la razboi si le spune fetelor:
- Fetele mele, eu plec la razboi. Daca nu o sa fiti cuminti in timpul asta, unde va stau picioarele va va sta si capul!
Pleaca la razboi si se intoarce dupa un an.
La intoarcere o ia pe fata cea mare deoparte, ii arata un servitor dezbracat si o intreaba:
- Ce este asta, fata tatii? (aratand spre penisul servitorului)
- Hi, hi, hi, raspunde fata.
- Sa i se taie capul! ordona atunci imparatul.
La fel si cu fata cea mijlocie.
Vine si randul fiicei mai mici, care raspunde foarte mirata:
-…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Pastila pentru suflet, 15 februarie. Pilda zilei: Porumbelul

22:36, 15.02.2024 - Pilda zilei: PorumbelulUn batran, in varsta de 80 de ani, sta intins pe canapea alaturi de fiul sau de 45 de ani, in prezent un intelectual remarcabil. Dintr-odata, pe pervazul ferestrei se aseaza un porumbel. Tatal isi intreaba fiul:– Ce pasare e asta?Fiul ii raspunde:– E un porumbel…Dupa cateva minute,…

Pastila pentru suflet, 15 februarie. Pilda zilei: Porumbelul

09:50, 15.02.2024 - Pilda zilei: PorumbelulUn batran, in varsta de 80 de ani, sta intins pe canapea alaturi de fiul sau de 45 de ani, in prezent un intelectual remarcabil. Dintr-odata, pe pervazul ferestrei se aseaza un porumbel. Tatal isi intreaba fiul:– Ce pasare e asta?Fiul ii raspunde:– E un porumbel…Dupa cateva minute,…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei despre Ziua Indragostiților: ”Este pentru fetele…” / VIDEO

09:30, 05.02.2024 - Ramona Olaru a inceput saptamana cu multa energie, dar și cu o gluma pe masura. Asistenta TV a starnit rasul tuturor, dupa ce a spus o gluma despre Ziua Indragostiților, care se apropie cu pași repezi. Colegii de platou ai Ramonei Olaru au fost amuzați de bancul ei, luni dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?