Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul de luni. Apel la 89.89.89

Publicat:

Un zgarcit suna la 89.89.89… La celalalt capat al firului se aude: – ..Iubire, bine ai venit, fac tot ce vrei, cum vrei, cand vrei !!! Zgarcitul intreaba: – Chiar faci tot ce vreau ? – Da, iubire tot ce vrei, cand vrei, cum vrei. – Atunci eu inchid si suna-ma tu. Post-ul Bancul de luni. Apel la 89.89.89 apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai in varsta. Cum a inceput povestea lor de iubire

16:05, 02.04.2024 - Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite are o familie superba. Alessandra Ferrari este femeia care i-a daruit sprijin, iubire in ultimii opt ani. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste.

Claudia Patrașcanu, poveste de iubire cu unul dintre cei mai ravniți barbați din Romania. El i-a „rapit inocența: „Ea m-a inșelat”

17:30, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu și Liviu Varciu sunt doua dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul romanesc, insa puțini iși mai amintesc faptul ca cei doi au format un cuplu in tinerețe. Mai mult decat atat, cantarețul a fost primul barbat din viața vedetei, noteaza click.ro. „Pe Claudia o cunosc de cand…

Banc: ”Cand ma aflam la bar, ma suna soția”. Continuarea glumei te va amuza

10:46, 14.03.2024 - Bancul zilei iți va aduce zambetul pe buze și te va face sa ai o zi mult mai bine. Indiferent de locul in care te afli, cateva glume sunt perfecte pentru a destinde atmosfera și a face pe toata lumea sa rada.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…

Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurentii care nu isi mai pot ascunde sentimentele: „Nu ma face sa-mi para rau!”

23:35, 21.02.2024 - Ediția de miercuri, 21 februarie 2024, a adus multe surprize pentru concurenții Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta, insa idila a fost data pe fața. Nici el, dar nici ea nu s-a mai putut abține. „Nu ma face sa-mi para rau!”/ „Știu ca ești o fata senzuala”, sunt doar cateva dintre replicile schimbate.…

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

Artistul legendar, Mike Godoroja, lanseaza „ ANA FRUMOASA FATA”, un video art-rock inregistrat intr-un studio 100% analog 

15:41, 05.02.2024 - Mike Godoroja, producator muzical a numeroase proiecte si evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio si televiziune de profil blues, jazz si rock , artist complet care in cei 25 de ani de cariera a reușit, printr-o combinație unica de talent și permanenta perfecționare, sa-și transmita,…

Cuvinte cheie:

iubire bancul zgarcitul

Ce parere ai despre aceasta stire?