Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băncile greceşti vor renunţa la 3.600 de angajaţi până la sfârşitul anului

Publicat:

3.600 de angajati vor pleca din sectorul bancar al Greciei, in urma acceptarii schemei de plecari voluntare, pana la sfarsitul acestui an, dupa ce institutiile de creditare au decis reducerea salariilor, a anuntat publicatia elena 'Naftemporiki', citata de site-ul greekreporter.com.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a devenit un jucator important in regiune: de ce aleg marile companii grecești sa investeasca in țara noastra

23:50, 14.05.2024 - Extinderea in strainatate este un element ce caracterizeaza majoritatea companiilor de succes, in special pe cele de pe piețe precum Grecia, care au anumite limite. Companiile grecești se orienteaza spre a activa in afara granițelor, iar destinațiile principale sunt Cipru și Romania.  Companiile grecești…

Doi atleti ai Politehnicii Timisoara, pe podium la sfarsitul saptamanii trecute

13:10, 13.05.2024 - Doi dintre atletii Politehnicii Timisoara s-au remarcat in cadrul unor concursuri de anvergura care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. Gabriel Voicu a terminat pe locul 2 cursa de 800 de metri de la 'Papaflessia International Athletics', competitie care a avut loc in Kalamata, oras situat…

Santorini „made in China”: Imagini surprinzatoare cu o copie perfecta a insulei grecești VIDEO

15:00, 21.04.2024 - O tiktokerița a dezvaluit ca a vizitat cea mai emblematica insula a Greciei la peste 7.000 de kilometri distanța - in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit stațiunea Dali’s Ideal State - o copie fidela a insulei Santorini.

Amazon renunța la plata cu palma: era nevoie de 1.000 de angajați care sa urmareasca automatizarea

08:45, 03.04.2024 - Tehnologiile care inlocuiesc mișcarile repetitive pot fi benefice doar daca pe langa mega investițiile facute in automatizare nu este nevoie și de alți zeci sau sute de angajați care sa supravegheze.

Mutare neașteptata a Greciei: Bancile se pregatesc sa plateasca actionarilor dividende pentru prima data din 2008

14:35, 28.03.2024 - Banca Centrala Europeana va permite pentru prima data din 2008 ca bancile din Grecia sa-și recompenseze acționarii, dupa ce in timpul crizei financiare, Grecia a injectat aproximativ 50 de miliarde de euro pentru recapitalizarea instituțiilor financiare, conform informațiilor furnizate de Bloomberg,…

Rețetele tradiționale cunoscute in toata lumea: Mancarurile grecești și influențele orientale

10:20, 25.03.2024 - Bucataria tradiționala a Greciei este unica, insa multe dintre cele mai cunoscute preparate iși au originile in cultura orientala, influențand zona europeana de sud-est, in timp ce altele par a fi stat la baza celor mai cunoscute mancaruri arabești.

NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv”

19:10, 13.03.2024 - Continue reading NTT Data, a treia cea mai mare companie de IT din Cluj, renunța la oameni din echipa. Mai mulți angajați se plang ca li se propune sa plece „amiabil”/ Compania: „Fluxul de personal la nivelul NTT DATA este pozitiv” at Info real.

Erdogan da de ințeles ca va renunța la putere la sfarșitul mandatului: „Acesta e punctul final pentru mine”

21:35, 08.03.2024 - Presedintele Turciei, Recep Erdogan a afirmat ca alegerile locale din 31 martie vor fi ultimele in care se implica, dand de ințeles ca ar urma sa se retraga la finalul mandatului - „Rezultatul va fi transferul unei moșteniri catre frații mei care vor veni dupa mine”.


Ce parere ai despre aceasta stire?