Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banca rusă Tinkoff suspendă tranzacțiile în euro începând cu 27 februarie

Publicat:

Banca online rusa Tinkoff, administrata de TCS (TCSq.L), a anunțat duminica ca va suspenda tranzacțiile in euro incepand de luni, ca urmare a impunerii unui nou set de sancțiuni din partea .

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banca BBVA a luat prin surprindere piețele cu anunțul unei oferte de preluare ostila a Banco Sabadell

06:55, 10.05.2024 - Banca spaniola BBVA a surprins pietele joi, dupa ce a anuntat o oferta de preluare ostila rara a rivaluei locale Banco Sabadell, o firma de investitii descriind situatia ca fiind ”foarte ciudata”, transmite CNBC, citat de news.ro.

FOTBAL Dan Petrescu instalat pe banca CFR-ului

16:06, 02.05.2024 - Aflata pe locul al treilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, cu trei etape inainte de terminarea sezonului, CFR Cluj și-a prezentat noul antrenor, pe Dan Petrescu. The post FOTBAL Dan Petrescu instalat pe banca CFR-ului first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO SuperLiga: Debut cu victorie pentru Costel Galca pe banca Unviersitații Craiova

21:00, 21.04.2024 - Universitatea Craiova a invins duminica in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe, scor 3-1, in etapa cu numarul 5 din play-off-ul SuperLigii. Formația lui Costel Galca a urcat pe locul secund al clasamentului.

Premii inedite și dobanzi favorabile in cadrul unei ample campanii marca BCR. Ce pot caștiga romanii și cat de avantajos e un imprumut

15:20, 10.04.2024 - Romanii pot alege bine pentru ei la BCR. Banca ofera mai multe produse cu dobanzi favorabile. De la credite ipotecare, la carduri de cumparaturi, pana la depozite și educație financiara gratuita.

Criptomonedele, sub lupa Uniunii Europene: CE și Parlamentul European interzic tranzacțiile anonime

04:26, 25.03.2024 - Legislația recenta privind combaterea spalarii banilor impune anumite limite pentru tranzacțiile in numerar și plațile anonime cu criptomonede. Majoritatea comisiilor principale ale Parlamentului European au aprobat interzicerea tranzacțiilor cu criptomonede de orice valoare efectuate prin intermediul…

UE cere Bancii Europene de Investiții sa-și extinda finanțarea la industriile de aparare

08:30, 22.03.2024 - In cadrul reuniunii la nivel inalt de joi de la Bruxelles, cei 27 de șefi de stat și de guvern din UE au cerut Bancii Europene de Investiții (BEI), brațul financiar al UE, sa iși extinda imprumuturile catre companiile din domeniul apararii pentru a sprijini reinarmarea europeana impotriva Rusiei, potrivit…

Plați instant in toata Uniunea Europeana! Cat vor costa tranzacțiile

08:05, 27.02.2024 - Bancile din Uniunea Europeana vor fi obligate sa ofere clienților plați instant in toate țarile membre, iar prețul platit de catre aceștia sa fie unul obișnuit, ca pentru orice tranzacție interna. Așadar, membrii Uniunii Europene vor beneficia de plați instant! Asta, dupa ce Uniunea Europeana a adoptat…

O banca prezenta in Romania folosește inteligența artificiala pentru a identifica tranzacțiile riscante

16:00, 15.02.2024 - O banca prezenta in Romania anunța introducerea unui sistem de detectare a scam-urilor investiționale sau care implica platforme financiare, atunci cand se folosesc cardurile pentru plați online.


Ce parere ai despre aceasta stire?