Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Un italian angajează 3 români să-i vopsească gardul care înconjura casa" Continuarea te va amuza teribil

Publicat:

Daca iți dorești ca ziua ta sa se incheie cu zambete și cu o stare de spirit buna, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri care te vor amuza copios și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Turcii deschid o fabrica uriașa langa București! Se angajeaza sute de romani!

21:15, 20.03.2024 - Cel mai mare producator de țevi din Turcia deschide o fabrica mamut, intinsa pe un teren de 23.000 mp, și creeaza o mulțime de locuri de munca pentru bucureșteni și ploieșteni.VEZI AICI CE POSTURI SUNT DISPONIBILE ȘI CARE SUNT SALARIILE!

Banc: "Șeful catre angajat: Am observat ca motai in timpul sedintelor..." Continuarea te va amuza teribil

20:30, 16.03.2024 - Daca pana la aceasta ora nu ți-ai luat doza de buna dispoziție, acum e momentul sa o faci. Iata cateva glume care iți vor aduce zambetul pe buze și pe care le poți impartași cu cei dragi.

Cum vrea sa rezolve ministrul italian al Justiției problema fugarilor romani

19:30, 12.03.2024 - Ministra justiției, Alina-Ștefania Gorghiu, a avut, marți, o intrevedere cu omologul italian, Carlo Nordio, in cadrul careia au semnat o Declarație comuna privind dezvoltarea parteneriatului in domeniul justiției intre cele doua instituții.

Banc: „Vorbesc doi mosi trecuti de 70 de ani”. Continuarea te va amuza teribil

11:20, 12.03.2024 - Discuțiile dintre barbați legate de soțiile lor se pot dovedi amuzante, așa cum este și cazul bancului de astazi, atunci cand doi batrani stau de vorba despre partenerele lor. Gluma care te va amuza teribil.

Doi romani au lasat falit un italian care caștigase 5 milioane de euro la loterie

20:05, 05.03.2024 - 'Banii aia, blestemul meu' este concluzia la care a ajuns un antreprenor din Torino, Italia, dupa ce a caștigat un premiu fabulos la loterie. Și asta dupa ce a fost jefuit de o suma impresionanta de bani, dar și de 8 kilograme de aur in lingouri. Doi romani și un moldovean au fost acum condamnați pentru…

Om de afaceri italian, batut și jefuit de romani imbracați in carabinieri. „Mi-au pus un pistol in gura ca sa nu țip”

17:26, 04.03.2024 - Un om de afaceri italian a fost batut pana a leșinat și jefuit de un grup de romani mascați in carabinieri. Barbatul a povestit cum a fost luat de pe strada și acuzat ca ar fi suspect de trafic de droguri. Mai apoi, infractorii l-au impins intr-o mașina și l-au lovit fara mila. Jaful a […] The post…

O categorie de romani poate primi aproape 16.000 de lei daca se angajeaza. Facilitați pentru cei care-și gasesc loc de munca

10:35, 27.02.2024 - O categorie de romani poate primi aproape 16.000 de lei daca se angajeaza. Facilitați pentru cei care-și gasesc loc de munca Stimulente pentru angajare: O categorie de romani poate primi aproape 16.000 de lei daca se angajeaza. Este vorba despre sprijin financiar pe care il ofera statul pentru a stimula…


Ce parere ai despre aceasta stire?