Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Un cuplu tânăr se pregătește de o seară în oraș…”. Glumele care te vor amuza copios

Publicat:

Vrei sa razi cu lacrimi inca de la primele ore ale dimineții? Ți-am pregatit o serie de bancuri pentru tine și prietenii tai, așa ca va puteți lua doza de energie in acest week-end. Iata care sunt glumele care iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce..." Continuarea te va amuza teribil

10:31, 06.05.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi va propunem un banc care va va aduce zambetul pe buze. "Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou, dar nu prea știa ce...". Continuarea va va amuza teribil.

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Noul serial care apare la Pro TV. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma te vor amuza copios, cand incepe „Brigada Nimic”

14:25, 24.04.2024 - Conducerea Pro TV a anunțat, miercuri, 24 aprilie 2024, lansarea in viitorul apropiat a unui nou serial marcat de evenimente copioase. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt personajele din producția „Brigada Nimic”, care vor lupta mai mult sau mai puțin impotriva infracțiunilor. Cine sunt actorii…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

(video) „Moscova plange.” Un cuplu de moldoveni, cu flori la Crocus, in memoria victimelor atacului terorist: Ți se frange sufletul

15:31, 08.04.2024 - Un cuplu de moldoveni stabilit cu traiul la Moscova, de circa 20 de ani, care și-a creat propriul canal pe YouTube și posteaza filmulețe despre viața in Rusial, a depus flori in memoria victimelor atacului terorist din 22 martie, din incinta centrului Crocus City Hall. Familia a intrebat mai mulți oameni,…

Banc: "Nu pot sa intru pe internet..." Continuarea te va amuza teribil

08:00, 25.03.2024 - Nimic nu lumineaza o zi ca un zambet autentic. Și ce modalitate mai buna de a pastra zambetele in viața decat cu o colecție de glume? Pregatește-te sa te binedispui și poate chiar sa razi in hohote in timp ce te delectezi cu bancurile de mai jos.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.


Ce parere ai despre aceasta stire?