Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Preferați femeile care vorbesc mult sau celelalte?”. Răspunsul te va amuza copios

Publicat:

O zi buna incepe intotdeauna cu un banc pe cinste. Ei bine, pentru ca tot vine weekend-ul ți-am pregatit banc-ul zilei, așa cum o facem de fiecare data, dar și alte glume tari. Sunt cele mai bune glume pentru aceasta zi frumoasa de vineri. Iata ce banc-uri sa impartașești cu prietenii tai!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un restaurant italian le ofera o sticla de vin gratis clientilor care renunta la telefoane in timpul mesei

08:50, 16.04.2024 - Un restaurant italian le ofera o sticla de vin gratis clientilor care renunta la telefoanele mobile in timpul mesei, transmite The Guardian . Proprietarul restaurantului Al Condominio, Angelo Lella, deschis in luna martie in Verona a declarat ca scopul este de a incuraja clientii sa discute intre ei…

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: „De ce iși cumpara femeile genți scumpe, de fapt?”. Raspunsul te va face sa razi in hohote

09:41, 18.03.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani, iar pentru asta noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Pe cine iubește cel mai mult Matteo? Imaginile vorbesc de la sine / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Pe cine iubește cel mai mult Matteo pe lumea asta? Raspunsul este unul simplu! Imaginile vorbesc de la sine atunci cand facem o astfel de afirmație. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Alina Gorghiu anunța ca violența domestica este in creștere in țara noastra. Cum pot fi ajutate victimele

08:05, 13.02.2024 - "Sunt foarte multe cazuri de violența in spațiul public, cazuri care se pot sfarși dramatic. Parte dintre ele puteau fi oprite printr-o monitorizare foarte atenta. In acest context, pot sa va spun ca pe violența domestica avem un inventar de peste 100.000 de cazuri sesizate anul trecut.Vorbesc despre…

Sondaj: Care este cadoul pe care majoritatea femeilor il vede suficient pentru Valentine’s Day. Raspunsul uimește

00:00, 02.02.2024 - Deși tradiția spune ca Dragobetele e Ziua Indragostiților la romani, Valentine’s Day a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani. 74% dintre romani sarbatoresc Valentine’s Day, iar cei mai mulți, 44%, o fac ieșind la restaurant, releva un sondaj.Potrivit sondajului realizat de platforma de…


Ce parere ai despre aceasta stire?