Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Patru înghețate, vă rog!” Gluma care te va face să râzi copios

Publicat:

Este luni, un inceput de saptamana numai bun sa-ți incepi ziua așa cum se cuvine. Pentru a avea o zi minunata ți-am pregatit un banc care te va ajuta sa te simți perfect. Cateva glume bune te vor face sa te simți bine toata saptamana și ar trebui sa le impartașești și cu cei dragi ție, deoarece se vor amuza copios. Iata ce gluma te va face sa razi cu lacrimi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eduard Novak rade de echipamentul „Team Romania” pentru Jocurile Olimpice: „Sper ca a fost doar o gluma!”

11:00, 02.06.2024 - „Team Romania” a prezentat echipamentele pentru Jocurile Olimpice 2024 intr-o ședința privata la Izvorani. Aspectul ținutelor a fost ironizat de Eduard Novak, fostul ministrul al Sportului. Frații Dedeman au achitat echipamentele pentru Jocurile Olimpice in calitate de sponsor principal al COSR. Ținutele…

Banc: „Seara tarziu se aud batai in ușa”. Gluma care te va amuza copios

11:11, 05.05.2024 - Se spune ca rasul este cel mai bun medicament, de aceea, in randurile de mai jos, ți-am pregatit cele mai tari glume. Iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata cele mai tari bancuri.

Ciolacu, mai ridicol decit alaltaieri

06:05, 27.04.2024 - Ultimele panseuri ale lui Marcel Ciolacu ne arata un politician cu dezinvoltura și tupeu, bagacios și gata sa faca eveluari pe orice domeniu, pe orice subiect, cu aplombul pescarului care nu se teme ca ii numara cineva peștii. Ciolacu este genul de politician nascut din generația producatorilor de foi…

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Un studiu dezvaluie cel mai simplu mod prin care oricine se poate simți cu zece ani mai tanar

04:40, 05.04.2024 - Ați observat vreodata cum o mașina clasica bine intreținuta poate intoarce privirile și emana un farmec atemporal? Varsta sa a devenit subiectiva. La fel ca un automobil de epoca care a fost ingrijit cu meticulozitate, sentimentul de tinerețe nu este doar o noțiune superficiala - este legat in mod intrinsec…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO

10:00, 29.03.2024 - O noua zi, o alta gluma spusa de Ramona Olaru in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Ca de fiecare data, asistenta TV a reușit sa ii faca sa rada pe colegii ei. Iata ce banc a spus vedeta in aceasta dimineața.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Cuvinte cheie:

gluma simti copios inghetate

Ce parere ai despre aceasta stire?