Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Iubita a refuzat cererea în căsătorie”. Gluma care va stârni hohote de râs

Publicat:

Bancurile sunt extrem de benefice și ne ajuta sa ne simțim mai bine. Ele pot oferi o perspectiva amuzanta asupra vieții și a situațiilor cotidiene. Aceasta poate ajuta la minimizarea problemelor și la abordarea lor cu zambete.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: ”O delegație merge la președinte”. Gluma care te va face sa razi in hohote

10:25, 29.03.2024 - Este vineri și ar trebui sa ne bucuram deoarece urmeaza weekend-ul și avem parte de zile libere. Pentru ultima zi lucratoare a saptamanii, am pregatit cateva bancuri ce vor aduce zabmetul pe chipurile voastre. Situația expusa este atat de hilara, incat va starni hohote de ras pentru tine și cei din…

Banc: „Cerere in casatorie”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:35, 27.03.2024 - Pentru ca este miercuri și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”O blonda calatorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va starni hohote de ras

21:15, 09.03.2024 - Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Inchisoare pentru o relație la distanța. Amorezul a turbat cand iubita i-a refuzat ceva

06:01, 08.03.2024 - Saturat de relația online pe care o avea cu o fata, un tanar i-a cerut sa se vada și fața in fața. Ea a refuzat, iar el a inceput sa o șantajeze pe rețelele de socializare cu publicarea unor filmari compromițatoare.

Banc: „Lecție de engleza”. Gluma care te va face sa razi in hohote

10:15, 07.03.2024 - Pentru ca este joi și mai avem doua zile pana la weekend, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Nu stiu ce sa ma fac cu sotul meu!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

08:30, 16.02.2024 - Bancurile reușesc sa ne binedispuna in fiecare moment. Poate ca avem o zi negetiva, dar acest gand se duce cand ne amintim de venirea weekend-ului. Mai avem doar o zi pana cand vom petrece timp alaturi de cei dragi, iar glumele nu pot sa lipseasca in astfel de momente placute.

Anunțul CFR care a starnit hohote de ras printre romani. „Suna ciudat, dar chiar ajuta. Daca aștepți o moștenire...”

15:01, 03.02.2024 - CFR Calatori a anunțat ca trenurile Intercity pot circula cu viteze cuprinse intre 160 și 200 km/h, ceea ce a provocat hohote de ras pe rețelele de socializare. Asta in condițiile in care cei de la CFR sunt campionii intarzierilor, iar trenurile de azi se deplaseaza mai incet decat acum un secol


Ce parere ai despre aceasta stire?