Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Cum ai reuşit, domnule, să intri în şanţ?” Răspunsul va stârni hohote de râs

Publicat:

Glumele de mai jos vor starni hohote de ras. Ele te vor amuza in aceasta seara și vor crea o atmosfera placuta pentru tine. Raspunsul șoferul la intrebarea polițistului este unul foarte caraghios și te va face sa razi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

TEST IQ pentru minți luminate! Ai 7 secunde la dispoziție sa gasești pisica

17:05, 26.04.2024 - Acest test pare simplu la prima vedere: o imagine cu elemente vizuale incalcite in care o pisica este camuflata ingenios. Conform statisticilor, doar 1 din 10 persoane reușesc sa identifice pisica in intervalul dat, ceea ce subliniaza dificultatea testului.De ce este relevant acest test?Astfel de teste…

Dreapta isi umfla muschii: „Sa-i lovim cu cerneala de sa-i usture”

15:40, 20.04.2024 - Presedintele PMP, Eugen Tomac, a afirmat, sambata, la Congresul Forta Dreptei, ca Alianta Dreapta Unita este „o miscare care va scrie istorie pentru tara” si care va da „o lectie” PSD si PNL, mentionand ca in 9 iunie se va da o batalie clara intre „dreapta moderna si stanga ce aduce saracie”. „Sa-i…

Banc: "Ce fac femeile cand se plictisesc de Facebook?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

00:30, 15.04.2024 - Ai nevoie sa auzi o gluma buna? Am gasit cele mai tari bancuri pe care sa le spui tuturor prietenilor și familiei tale. Vei reuși, cu siguranța, sa aduci zambetul pe buze cuiva atunci cand vei spune o gluma amuzanta cand se așteapta mai puțin.

„E tensiune in lupta la titlu?” » Raspunsul lui Sapunaru care a starnit hohote: „Aveam 12 cu 7” + Anunț razboinic al capitanului: „Avem echipa și lot sa fim campioni!”

13:20, 23.03.2024 - Cristi Sapunaru (39 de ani), capitanul Rapidului, a vorbit despre lupta la titlu din Superliga, acolo unde giuleștenii se afla la 7 puncte in spatele liderului FCSB. Dupa ce Rapid a pierdut acasa cu Farul, scor 1-2 in prima etapa din play-off, iar FCSB a invins Sepsi cu același scor, distanța dintre…

(stop cadru) Hohote de ras in Paralament, ieri noapte. Grosu: „Domnule padurar in devenire...”

11:00, 15.03.2024 - Hohote de ras aproape de miezul nopții ieri, in plenul Parlamentului. Reacția deputaților a fost provocata de o adresare a președintelui Legislativului, Igor Grosu, catre colegul de partid Radu Marian.

Banc: „Domnule doctor, ce aș putea face pentru a parea mai slaba?”. Raspunsul te va amuza copios

12:00, 01.03.2024 - Mai este foarte puțin și va fi weekend! Vrei sa uiți de suparari, dar nu știi cum? Ei bine, cateva bancuri ar putea sa te faca sa dai uitarii problemele. Relaxeaza-te și citește cateva glume amuzante.

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.


Ce parere ai despre aceasta stire?