Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”Bulă bate la Poarta Raiului”. Gluma care te va face să râzi în hohote

Publicat:

Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze, indiferent de starea in care ne aflam. Glumele de mai jos te vor amuza, așa ca nu le ține doar pentru tine și spune-le celor dragi. Vei rade in hohote datorita situațiilor in care personajul Bula este pus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „De ce esti asa de nervos?”. Gluma iți va face ziua mai buna

11:15, 27.04.2024 - Este weekend și este momentul pentru puțina distracție! Glumele au rolul de a ne face sa ne simțim bine și ne vor aduce multa bucurie in viața! Indiferent de momentul in care ne aflam, un banc amuzant va schimba dispoziția generala.

Ciolacu, mai ridicol decit alaltaieri

06:05, 27.04.2024 - Ultimele panseuri ale lui Marcel Ciolacu ne arata un politician cu dezinvoltura și tupeu, bagacios și gata sa faca eveluari pe orice domeniu, pe orice subiect, cu aplombul pescarului care nu se teme ca ii numara cineva peștii. Ciolacu este genul de politician nascut din generația producatorilor de foi…

Banc: ”O delegație merge la președinte”. Gluma care te va face sa razi in hohote

10:25, 29.03.2024 - Este vineri și ar trebui sa ne bucuram deoarece urmeaza weekend-ul și avem parte de zile libere. Pentru ultima zi lucratoare a saptamanii, am pregatit cateva bancuri ce vor aduce zabmetul pe chipurile voastre. Situația expusa este atat de hilara, incat va starni hohote de ras pentru tine și cei din…

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: „Lecție de engleza”. Gluma care te va face sa razi in hohote

10:15, 07.03.2024 - Pentru ca este joi și mai avem doua zile pana la weekend, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Nu stiu ce sa ma fac cu sotul meu!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

08:30, 16.02.2024 - Bancurile reușesc sa ne binedispuna in fiecare moment. Poate ca avem o zi negetiva, dar acest gand se duce cand ne amintim de venirea weekend-ului. Mai avem doar o zi pana cand vom petrece timp alaturi de cei dragi, iar glumele nu pot sa lipseasca in astfel de momente placute.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.


Ce parere ai despre aceasta stire?