Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Balul Bobocilor- Liceul de Informatica @ Club Skye

Publicat:

Ca in fiecare an, elevii Liceului de Informatica” organizeaza . Alaturi de ei, intr-o atmosfera venetiana va fi , castigatorul X Factor. Balul se va desfasura in la data de 19 octombrie, orele 18:00. Pretul biletului este de 12 lei (achizitionat din liceu) sau 15 lei (achizitionat la intrare).

Citeste articolul mai departe pe islive.ro…  

Sursa articol: islive.ro


Stiri pe aceeasi tema

#StareaEducației: (INTERVIU) Liceul Teoretic de Informatica din Iași, singura școala din țara ce are doua echipe de robotica, ajunse intr-o prestigioasa competiție de profil din SUA. Romania, vazuta ca una dintre cele mai competitive regiuni din lume in a

08:55, 31.05.2024 - Școala ieșeana de robotica se menține la un nivel inalt de performanța. Echipele de robotica CyLiis și Peppers de la Liceul Teoretic de Informatica ”Grigore Moisil” din Iași s-au calificat intre cele 40 de echipe selectate pentru a participa la concursul Internațional de Robotica “Maryland Tech Invitational”,…

Elevii clujeni, invitati in weekend la scoala pentru a face miscare. Continua programul „Fugi in curtea școlii”.

19:41, 24.05.2024 - Programul „Fugi in curtea școlii” a revenit in Cluj-Napoca. Saptamana aceasta copiii sunt invitati in curțile Școlii gimnaziale ,,Constantin Brancuși" și Liceului de Informatica ,,Tiberiu Popoviciu" pentru a participa la activitați sportive.

Licitatii Constanta: Licitatie pentru dotarea cu echipamente digitale liceului Emil Racovita din Techirghiol. Cand va avea loc (DOCUMENT)

11:31, 03.04.2024 - Primaria orasului Techirghiol, judetul Constanta, a lansat pe 2 aprilie un anunt de participare la licitatie privind dotarea cu echipamente digitale a unitatii de invatamant preuniversitar liceul teoretic "Emil Racovita". Licitatia se va desfasura in data de 15 aprilie, ora 15:00. Pretul estimat al…

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la un concurs interjudețean de matematica și informatica

15:20, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi la matematica din județul Cluj au participat, la sfarșitul saptamanii trecute, la Concursul interjudețean de matematica ,,Grigore Moisil” organizat la Oradea, județul Bihor.

Rezultate de excepție pentru elevii clujeni la Concursul interjudețean de matematica și informatica. La acest concurs participa elevii din loturile județene.

13:10, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi clujeni la matematica au participat la Concursul interjudețean de matematica „Grigore Moisil” organizat la Oradea, in județul Bihor. Elevii s-au intors acasa cu numeroase premii.

Prezența artistei Erika Isac la Balul Bobocilor, motiv de revolta in randul parinților. Au protestat pe pagina de Facebook a liceului: „Vi se pare normala?”

12:41, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați, dupa ce pe lista celor care vor canta la Balul Bobocilor se afla și numele artistei Erika Isac. Oamenii sunt revoltați și spun ca nu iși doresc ca tanara sa fie prezenta la eveniment din cauza limbajului vulgar.


Ce parere ai despre aceasta stire?