Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băiatul din Mangalia băgat în comă de un alt adolescent de 15 ani a murit

Publicat:

Baiatul de 14 ani batut crunt pe o strada din Mangalia a murit, joi, dupa ce a stat in coma mai mult de o luna. Agresorul sau, un baiat de 15 ani, e in arest la domiciliu, potrivit Mediafax.

Pe 1 februarie, un baiat de 14 ani din Mangalia a fost batut crunt de un coleg cu un an mai mare și a ajuns la spital in coma.

Neințelegerile se pare ca au pornit de la o fata, prietena baiatului de 14 ani. Fostul ei prieten l-ar fi pus pe agresor sa ii dea o lecție baiatului.

Romania INCHIDE șapte puncte de trecere a frontierei, de joi dimineața

Baiatul de 14 ani, Andrei, a fost…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

Romania educata: s-au batut la Boul Roșu pana și-au bagat colegul in spital

09:35, 27.03.2024 - Romania educata a lui Iohannis și ce se intampla in invațamantul romanesc au aratat-o evenimentele petrecute in aceasta dimineața la Boul Roșu. Doua grupuri de elevi s-au batut și unul dintre tineri a ajuns la spital. Bataușii, doi elevi de 16, respectiv 17 ani, au fost reținuți. In aceasta dimineața,…

Un primar l-a batut pe paznicul instituției pana l-a bagat in spital. Barbatul ii recunoscuse ca nu avea de gand sa-l voteze la urmatoarele alegeri

14:25, 15.03.2024 - O intamplare parca scoasa din filme a avut loc joi noaptea, intr-o primarie din Romania.Un barbat de 61 de ani, paznicul Primariei Prunisor din judetul Mehedinti, a fost agresat de primar, despre care martorii spun ca ar fi fost beat crița. Totul ar fi pornit de la faptul ca paznicul nu dorea sa-l…

Elevul din Targu Mures care și-a batut diriginta, liber sa se intoarca la școala. Șocant ce a strigat mama baiatului catre profesoara

11:06, 13.03.2024 - Cazul absolut șocant petrecut recent intr-o unitate școlara din Romania continua sa fie in atenția opiniei publice, mai ales ca e vorba despre o agresiune care a trimis un cadru didactic in grija medicilor. Elevul in varsta de 15 ani, din Targu Mureș, care și-a batut diriginta, in școala, e liber. A…

Caz halucinant in Argeș! Un adolescent de 16 ani ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala, la un centru: ”Imi dadea palme si pumni in cap”

13:36, 06.03.2024 - Caz ingrozitor in Argeș! Un adolescent de 16 ani a trait cele mai groaznice momente, cand ar fi fost batut crunt de o asistenta medicala. Femeia ar fi avut un comportament foarte agresiv fața de el. Baiatul a facut declarații despre ceea ce s-ar fi intamplat in centru.

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?