Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion PRĂBUŞIT. Toate persoanele aflate la bord AU MURIT - VIDEO

Publicat:

Aeronava s-a prabusit peste o padure din Ravensburg, districtul Baden-Wuerttemberg (Germania). Cei trei ocupanți de la bord au murit.

La bord se aflat pilotul in varsta de 45 de ani si doi pasageri, unul in varsta de 49 de ani si unul de 79 de ani.

Nu se stie pana acum care este cauza tragediei.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața transgender Naomy a murit la varsta de 47 de ani: „Odihnește-te in glorie” VIDEO

17:36, 20.04.2024 - Cunoscuta cantareața transgender Naomy a murit vineri, 19 aprilie, la varsta de 47 de ani, conform informațiilor facute publice pe rețelele de socializare de o apropiata. Artista era spitalizata in Germania, aflandu-se in coma de mai multe zile.

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Avion decolat din Germania, intors de urgența pe pista, dupa ce dejecțiile din toaleta stricata au inundat aeronava

16:40, 02.04.2024 - Pilotul unui avion Boeing 777 , obligat sa se intoarca pe aeroport dupa ce dejecțiile din toaleta stricata s-a scurs in cabina, printre pasageri.  Zborul 59 al companiei United Airlines, decolat din Frankfurt, Germania,  a facut cerc deasupra Marii Nordului inainte de a se intoarce la aeroportul…

Un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani a murit dupa ce s-a prabușit pe teren, in timpul unui antrenament

17:55, 23.03.2024 - Guillermo Beltran, un fotbalist columbian in varsta de 24 de ani, a murit, vineri, dupa ce s-a pribusit la un atrenament cu echipa sa, CD Real Santa Cruz, din prima liga boliviana. Atacantul s-a plans de ameteli si greata inainte de a se prabusi si a muri din cauza unei insuficiente cardiace, relateaza…

O profesoara a murit la varsta de doar 29 de ani, dupa ce s-a prabușit in timpul orelor de curs | Urma sa devina mama in patru saptamani: ”Mi se rupe inima”

18:45, 15.03.2024 - O profesoara a murit tragic la varsta de 29 de ani. Tanara s-a prabușit, in timp ce se afla in sala de clasa. Se pregatea sa devina mama pentru prima oara și mai avea de așteptat doar o luna pana sa-și țina bebelușul in brațe.

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?