Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion PRĂBUŞIT, descoperit în munţi lângă Braşov

Publicat:

Se presupune ca epava ar fi a avionului ultrausor care s-a prabusit pe 6 august, intre Arges si Brasov, fiind dat disparut dupa mai multe cautari esuate. Avionul de mici dimensiuni ar fi decolat de pe aeroportul din Ghimbav si a fost dat disparut, dupa ce s-a constatat ca nu s-a mai intors.

CITESTE SI Planor prabusit in munti, cautari disperate. : Este o zona muntoasa, foarte accidentata

Avionul era pilotat de , care avea 56 de ani  și mii de ore de zbor la activ, fiind considerat unul dintre cei mai experimentați piloți de planoare.

CITESTE…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, suna la 112! Emilia are 33 de ani și a disparut din Brașov / FOTO

09:31, 03.06.2024 - Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, suna la numarul unic de urgența 112! Emilia are 33 de ani și a disparut din Brașov, dupa ce a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Iata ce semnalmente are!

Acces Direct. Tatal lui Calin, declarații despre seara in care fiul lui a disparut. Ce a descoperit parintele in noaptea fatidica: „Cu vreo ora inainte...”

20:36, 10.05.2024 - Mama lui Calin nu mai are liniște de cand știe ca fiul ei este de negasit. Au trecut deja ani buni de cand, pe atunci copil, a disparut. Intre timp, mama lui spune ca de vina ar fi fost un tractorist, care ar fi dat peste el, dar nici in prezent nu se știe cu adevarat ce s-a intamplat cu el.

Orasul din Romania care a disparut. Se afla langa Brasov si era o minune a vremii. De ce nu mai exista a doua asezare dupa Sarmizegetusa

11:45, 01.05.2024 - Peste tot in Romania de azi, acolo unde au trait, muncit și murit stramoșii noștri, au existat și inca mai exista marturii ale acestora. Dar, conform arheologilor, multe din așezamintele vechilor daci au disparut, așa cum este și cazul despre care discutam azi, orasul din Romania care a disparut, care…

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Un baiat de 17 ani dat disparut, gasit mort langa un bloc aflat in construcție, in Constanța

14:10, 04.04.2024 - Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort de polițiști joi, 4 aprilie, pe strada Rubinului din municipiul Constanța, in apropierea unui bloc in construcție. Baiatul este din județul Tulcea, dar era stabilit, fara forme legale, in Mamaia, iar in urma cu o zi fusese dat disparut, potrivit site-ului local…

Noi detalii despre cadavrul gasit langa Balta Craiovița. Polițiștii au descoperit ca trupul neinsuflețit aparține unui cetațean englez de 63 de ani

11:00, 27.03.2024 - O descoperire șocanta a avut loc, in urma cu o zi, in Craiova, dupa ce trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Americani uimiți de vizita in Romania: „E posibil sa fi descoperit aici cel mai frumos orașel din lume“ VIDEO

07:35, 16.03.2024 - Doi vloggeri americani veniți in vizita la Brașov spun ca este posibil sa fi descoperit cel mai frumos orașel din lume. Americanii au fost impresionați de arhitectura și de Piața Sfatului.

Cadavre, gasite dupa ce șase schiori au disparut langa Matterhorn in Alpii elvețieni

14:05, 11.03.2024 - O uriașa operațiune de cautare și salvare s-a desfașurat in Alpii elvețieni, dupa ce șase schiori au disparut. Au fost gasite insa cinci cadavre, iar poliția a declarat ca salvatorii inca mai cauta a șasea persoana. Cele cinci cadavre au fost gasite in zo


Ce parere ai despre aceasta stire?