Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane DE LUPTĂ RUSEŞTI, în spaţiul aerian al Suediei

Publicat:

Pe blogul sau, ministrul de Externe, , a denuntat "o incalcare" a spatiului aerian suedez, "cea mai importanta de la nominalizarea sa la Ministerul de Externe", in 2006.

a precizat ca incidentul, care a durat aproximativ 30 de secunde, a avut loc miercuri la amiaza in apropiere de (est).

si ministru in exercitiu al Educatiei, , a afirmat, pentru tabloidul Expressen, ca incursiunea rusa este "mai grava decat incalcarile precedente".

"Observam de ceva timp o intensificare a activitatii militare in regiunea…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Serghei Șoigu bate cu pumnul in masa dupa zvonurile ca Putin ii poarta sambetele: solicitarea ministrului rus al Apararii

14:40, 01.05.2024 - Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a cerut o livrare semnificativa si mai rapida de arme pentru operatiunile armatei Moscovei in Ucraina, a anuntat miercuri Ministerul rus de Externe, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Moscova deschide secții de vot in Transnistria

17:21, 11.03.2024 - Rusia va deschide pentru alegerile sale prezidentiale, preconizate sa aiba loc intre 15 si 17 martie, mai multe sectii de votare in Transnistria, chiar daca guvernul moldovean a permis deschiderea unei singure sectii de votare, in incinta Ambasadei Federatiei Ruse de la Chisinau, relateaza luni NewsMaker,…

Zalujnii, numit ambasador in Marea Britanie

20:40, 07.03.2024 - Fostul comandant-șef ucrainean, generalul Valeri Zalujnii, schimbat din funcție la inceputul lunii februarie, a fost numit ambasador in Marea Britanie, un aliat-cheie al Kievului in razboiul impotriva Rusiei, a anunțat joi Ministerul ucrainean de Externe, citat de agenția AFP. „Președintele a aprobat…

Iulian Fota a fost demis din funcția de secretar de stat in MAE. „Premierul nu a jucat vreun rol și nu este nici o chestie de partid”

11:35, 21.02.2024 - Iulian Fota confirma, intr-o postare pe Facebook, ca a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul de Externe. El spune ca este vorba despre „o simpla tranșare de situație in cazul a doua viziuni foarte diferite” și ca decizia nu are nicio legatura nici cu premierul Marcel Ciolacu, nici…


Ce parere ai despre aceasta stire?