Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avioane de luptă RAF Typhoon au interceptat un avion Ryanair. Ce s-a întâmplat după aterizare

Publicat:

Doua avioane de lupta RAF Typhoon au fost trimise pentru a intercepta un avion de calatori, dupa ce echipajul a fost alertat asupra existentei la bord a unei potentiale amenintari teroriste, scrie site-ul . Politia britanica a retinut doi barbati sub suspiciunea de terorism pe din Londra la sosirea lor duminica, relateaza Agerpres, care citeaza dpa.Cei doi barbati - unul in varsta de 34 de ani din Kuweit si celalalt de 48 de ani din Italia - au sosit cu un zbor Ryanair de la Viena, a afirmat politia.Un purtator de cuvant al companiei aeriene Ryanair, citat de agentia…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO | Incident pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie: Doua avioane s-au ciocnit

18:15, 06.04.2024 - Doua avioane s-au lovit sambata pe aeroportul Heathrow. Nicio persoana nu a fost ranita in urma coliziunii. Cele doua aparate de zbor au avarii la aripi.Accidentul s-a produs sambata, pe aeroportul din Londra.

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Filarmonica ,,Dinu Lipatti,, Satu Mare uita constant de aniversarea patronului sau spiritual

10:15, 19.03.2024 - ,,Din anul 1992 instituția a adoptat numele emblematic ”Dinu Lipatti”, ceea ce a favorizat impunerea ei in conștiința publica din țara și din strainatate,, se specifica pe site-ul oficial al Filarmonicii de stat Dinu Lipatti din Satu Mare . Dinu (Constantin) Lipatti s-a nascut la data de  19 martie…

Scandal cu amenințari, la Sebeș: Doi barbați au fost reținuți dupa ce au spart geamurile unei locuințe

13:51, 11.03.2024 - Scandal cu amenințari, la Sebeș: Doi barbați au fost reținuți dupa ce au spart geamurile unei locuințe Scandal cu amenințari, la Sebeș: Polițiștii de investigații criminale din Sebeș au reținut, pentru 24 de ore, doi barbați de 39 și 36 de ani.  Aceștia sunt banuiți de savarșirea infracțiunilor de distrugere,…


Ce parere ai despre aceasta stire?