Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avicii s-a sinucis? Imagini șocante într-un documentar despre viața artistului

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume a murit pe 20 aprilie, in orașul Muscat, Oman, la varsta de 28 de ani. Lumea muzicii a fost zguduita de pierderea artistului suedez, unul dintre cele mai apreciate personaje ale muzicii electronice. Daca din primele informații parea ca viața i-a fost curmata brusc de o pancreatita severa, provocata de consumul exagerat de alcool din ultimii ani, se pare ca verdictul ar fi altul. Apropiații lui sugereaza ca tanarul s-a sinucis. Familia suedezului a spus ca „nu mai putea merge mai departe și a vrut pacea”, intr-o scrisoare deschisa publicata…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

Primele imagini din casa construita de Mihai Neșu. Detaliul care a impresionat pe toata lumea

10:05, 14.05.2024 - In urma cu 13 ani, pe 10 mai a anului 2011, in urma unui accident, cariera de fotbalist a lui Mihai Neșu se oprea brusc și tragic. De atunci și pana astazi, viața sa s-a schimbat total. Astazi, la 41 de ani, vede viața altfel, și și-a dedicat-o copiilor cu disabilitați. Recent au aparut și […] The post…

Jean Gavril a devenit tata pentru a doua oara. Primele imagini cu fiul artistului și al Biancai: „Bun venit in familia noastra!”

14:35, 11.05.2024 - Soția lui Jean Gabril a nascut un baiețel. Acum, artistul este tata și de fata și de baiat. Fostul concurent America Express și Te cunosc de undeva! a publicat un videoclip cu toata familia.

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu pe scena muzicii romanești! Solistul George Nicolescu s-a stins din viața. Artistul studiase la Cluj

16:05, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru celebra melodie ,,Eternitate” s-a stins din viața la 74 de ani. Anunțul a fost facut de Andrei Paunescu.„S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. «Viata noastra unde e, viata…

Știrile Antena Stars. Imagini dureroase de la inmormantarea bunicii lui Gabi Stangau. Clipe groaznice pentru familia artistului / VIDEO

20:20, 08.03.2024 - Bunica lui Gabi Stanau nu a mai rezistat mult de cand artistul s-a stins din viața! Imagini dureroase de la inmormantarea femeii. Clipe groaznice pentru familia violonistului. Tragedie dupa tragedie pentru apropiați!

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.


Ce parere ai despre aceasta stire?