Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare meteo: Ploi moderate cantitativ până sâmbătă şi temperaturi scăzute în toată ţara, până marți

Publicat:

meteo: Ploi moderate cantitativ pana sambata si temperaturi scazute in toata tara, pana marți Meteorologii au emis o avertizare de vreme instabila valabila din aceasta dimineata pana sambata. Pana marți (8 octombrie), vremea se va menține rece in toata țara. In intervalul menționat local in sudul, estul și centrul țarii temporar va ploua, iar pe arii restranse cantitațile de apa vor depași 15…20 l/mp... Avertizare meteo: Ploi moderate cantitativ pana sambata si temperaturi scazute in toata tara, pana marți Ziarul Unirea

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cer noros și temperaturi moderate: Meteorologii anunța posibilitatea de ploi slabe pentru astazi

07:16, 18.05.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant noros, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, exista posibilitatea de precipitații slabe, care vor marca vremea din regiune.

Innorari, temperaturi scazute pentru luna mai și ploi trecatoare

11:30, 16.05.2024 - Joi, vremea se menține racoroasa in majoritatea zonelor din țara, dar mai ales in regiunile extracarpatice cat și in zona montana. In sud-vest și sud-est se vor strange norii din loc in loc și va ploua trecator. Vantul va sufla tare in Banat cu rafaele de peste 70 de km/h, dar se va simți cam peste…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer noros și temperaturi scazute: Meteorologii ne avertizeaza pentru o zi uscata și racoroasa

07:16, 19.02.2024 - Astazi, vremea in Moldova se menține predominant noroasa, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru intreaga țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?