Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare meteo de ploi torențiale până miercuri. Jumătate din România sub cod galben

Publicat:

Vremea 31 iulie - 1 august 2019. ANM a emis doua avertizari de vreme severa pana miercuri, 1 august. Jumatate din teritoriul Romaniei se afla sub cod galben de verse torențiale, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii și grindina. Harta județelor afectate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specialiștii ANM au emis Cod Galben pentru jumatate de țara: ploi puternice și scad temperaturile/ HARTA

10:30, 16.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare meteo cod galben de vreme rea in Romania.Avertizarea meteo ANM este valabila de astazi, 16 aprilie, ora 15:00, pana maine, 17 aprilie, la aceeași ora.

Vant puternic in mai multe zone din țara. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea in București

11:25, 29.03.2024 - Vantul va avea intensificari, vineri, in cea mai mare parte a țarii. Rafalele vor fi mai puternice la munte, in zona inalta. Meteorologii au emis inclusiv o atenționare COD GALBEN. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri dimineața, prin intermediul unei informari meteo, emise…

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Prognoza meteo pe o luna. Incalzire accentuata a vremii, ploi reduse cantitativ. Cum va fi vremea pana pe 22 aprilie

07:45, 26.03.2024 - Prognoza meteo saptamana 25.03.2024 – 01.04.2024Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in regiunile vestice, nord-vestice și nord-estice.Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local, in regiunile sudice și sud-estice,…

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Vreme calda și temperaturi peste 20 de grade. Clujul, sub avertizare meteo Cod galben de vant.

08:35, 11.02.2024 - Vremea ramane nefiresc de calda, duminica, cu temperaturi ce vor depași 20 de grade Celsius, insa pe alocuri ploile iși vor face simțita prezența. Județul Cluj este vizat de o atenționare meteo Cod galben de vant.

ANM a dat alerta de cod galben in Romania. Fenomenul extrem care apare pana duminica dimineața in jumatate de țara

14:10, 10.02.2024 - Vremea o ia razna in toata țara și se schimba de la o zi la alta. Dupa ce ne-am bucurat de temperaturi mult prea ridicate pentru aceasta perioada, de o atmosfera de primavara, specialiștii ANM au schimbat prognoza. A fost emis un cod galben de vreme rea. Un fenomen extrem lovește Romania Administrația…


Ce parere ai despre aceasta stire?