Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul dur al unui pneumolog, despre infectarea populaţiei cu COVID-19. Ce îi îndeamnă pe toţi medicii să facă

Publicat:

Un medic din Calarasi transmite un mesaj dur despre cum trebuie sa abordam situatia critica provocata de infectia cu noul coronavirus. , specialist pneumolog, spune ca ar trebui testate cat mai multe persoane, iar medicilor sa li se asigure echipament de protectie, total insuficient in prezent. De asemenea, medicii ar trebui sa limiteze trimiterea pacientilor la consulturi de specialitate, in aceasta perioada de criza.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Cruzime. Arestați pentru ca au schingiut un caine

09:15, 25.02.2024 - Doi tineri care au schingiuit un caine intr-o localitate din judetul Calarasi au fost retinuti de polițisti pentru actele de cruzime. Politia a fost alertata printr-un apel la 112 despre prezenta unui caine periculos și nesupravegheat pe strazile din Galbinasi, potrivit B1Tv. In urma interventiei, a…

Un spital din Romania s-a transformat intr-un focar de COVID-19. Medicii se tem de o noua pandemie

17:10, 31.01.2024 - Este alerta in Romania, dupa ce un spital din Romania s-a transformat intr-un focar COVID-19. Dupa apariția mai ultor cazuri, medicii de tem de apariția unei noi pandemii. Pentru a evita pericolele, au fost impuse mai multe restricții. Iata unde se afla spitalul și ce trebuie sa faca oamenii!

Situatia copiilor internati cu gripa, rujeola, scarlatina. Ce spun medicii

05:30, 31.01.2024 - In aceasta perioada, sectiile de la Infectioase sunt pline de pacienti cu gripa, inclusiv copii. De altfel, gripa este cea mai frecventa boala care a dus la internarea micutilor, insa exista si cazuri de pacienti internati cu rujeola, scarlatina si varicela. Suntem in plin sezon gripal, iar cresterea…

Tragedie in Calarași. Un barbat a murit la priveghiul unui prieten, in urma unui pariu: ”O gluma proasta”

22:45, 30.01.2024 - Caz șocant in Calarași. Un barbat a murit in timp ce se afla la priveghiul prietenului sau, dupa ce a pus un pariu cu alte persoane. Medicii nu au mai putut sa il salveze, iar acum cei prezenți regreta ceea ce s-a intamplat. Iata de la ce a pornit totul.

Mit spulberat: vaccinul ROR nu provoaca autism! Specialiștii indeamna la imunizarea copiilor

19:35, 30.01.2024 - Ne aflam in plina epidemie de rujeola, iar numarul deceselor cauzate de aceasta boala se ridica la șase. Ultima victima: un tanar din Mureș, in varsta de 24 de ani, nevaccinat, care avea și alte probleme de sanatate. Medicii trag un mare semnal de alarma: vaccinarea ar putea salva vieți.

Presedintele Tadjikistanului cere populatiei sa faca provizii alimentare: „Fiecare familie ar trebui sa aiba pana la 2 ani de rezerve”

14:25, 29.01.2024 - Presedintele Tadjikistanului a facut apel la populatie sa isi faca provizii alimentare din cauza schimbarilor climatice, in aceasta tara saraca din Asia Centrala in particular vulnerabila la dereglarile climei si deja afectata de subnutritie, informeaza AFP.

Avertismentul medicilor despre o „bomba cu ceas“, boala de care sufera tot mai mulți romani

06:16, 29.01.2024 - Medicii trag un semnal de alarma cu privire la o boala de care sufera tot mai mulți romani, strans legata de stilul de viața sedentar. Este vorba de Sindromul Metabolic (SM), considerat dintre cele mai importante cauze a bolilor cardiovasculare.


Ce parere ai despre aceasta stire?