Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AVERTISMENT DE EUROPARLAMENTAR Cristian Terheş: În România se taie multă pădure, dar nimeni nu e vinovat!

Publicat:
AVERTISMENT DE EUROPARLAMENTAR Cristian Terheş: În România se taie multă pădure, dar nimeni nu e vinovat!

Europarlamentarul Cristian Terhes afirma ca se taie ilegal "enorm de multa padure", dar "absolut nimeni nu e pedepsit exemplar". The post AVERTISMENT DE EUROPARLAMENTAR Cristian Terhes: In Romania se taie multa padure, dar nimeni nu e vinovat! first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXODUL MEDICILOR DIN ROMANIA Emigrare in cautarea condițiilor și salariilor medicale optime

09:20, 23.04.2024 - In Romania, angajarile in spitale sunt posibile doar daca salariile noilor angajați sunt deja incluse in grila salariala. The post EXODUL MEDICILOR DIN ROMANIA Emigrare in cautarea condițiilor și salariilor medicale optime first appeared on Informatia Zilei .

Clatite cu fructe de padure

07:35, 30.03.2024 - Clatite umplute cu o crema delicata de budinca și fructe de padure, o combinație perfecta de dulce-acrișor, sunt ideale pentru un desert rafinat și colorat. The post Clatite cu fructe de padure first appeared on Informatia Zilei .

O SCHIMBARE LEGISLATIVA INEDITA Introducerea concediului platit pentru participanții la studiile clinice in Romania

13:00, 29.03.2024 - In Romania va fi introdus un nou tip de concediu platit, adresat angajaților implicați in studii clinice. The post O SCHIMBARE LEGISLATIVA INEDITA Introducerea concediului platit pentru participanții la studiile clinice in Romania first appeared on Informatia Zilei .

AVERTISMENT DE LA INSTITUTUL DE CERCETARE ALIMENTARA Crenvurștii roz: atracția consumatorilor vs. realitatea nutriționala

13:30, 26.03.2024 - Crenvurștii sanatoși ar trebui sa aiba o culoare deschisa, mai ales in cazul celor din carne de pui, conform recomandarilor directorului ICA The post AVERTISMENT DE LA INSTITUTUL DE CERCETARE ALIMENTARA Crenvurștii roz: atracția consumatorilor vs. realitatea nutriționala first appeared on Informatia…

AVERTISMENT LA SATU MARE Zeci de angajați din județ ai Poștei Romane au protestat pentru drepturile lor

18:26, 20.03.2024 - Zeci de satmareni, angajați ai oficiilor poștale din Satu Mare, Negrești și Carei, dar și din comunele din județ au ieșit in strada pentru drepturile lor. Aceștia cer salarii mai mari, deoarece sunt la nivelul minim, dupa cum a declarat Mariana Maticu, lider de sindicat al lucratorilor poștali din Satu…

GREVA DE AVERTISMENT Poștașii maramureșeni au protestat in fața instituției

14:25, 20.03.2024 - Timp de doua ore, angajații Poștei Romane din Maramureș au protestat in fața instituției, fiind declanșata greva de avertisment. The post GREVA DE AVERTISMENT Poștașii maramureșeni au protestat in fața instituției first appeared on Informatia Zilei .

INVESTIȚIE In Romania se va construi o fabrica de pulberi pentru muniții

16:25, 19.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat, duminica seara, ca Romania va avea cea mai moderna fabrica de pulberi pentru munitie, la care va fi partener si Uniunea Europeana. The post INVESTIȚIE In Romania se va construi o fabrica de pulberi pentru muniții first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV: LEMN DEPOZITAT ILEGAL la OS Strambu Baiuț Masa lemnoasa in valoare de 300.000 lei a fost confiscata. Amenda de 30.000 lei. Cine este vinovat?

19:20, 16.03.2024 - Caz halucinant la Ocolul Silvic Strambu Baiuț. Au un depozit de masa lemnoasa avizat și autorizat de Garda Forestiera doar ca angajații de acolo ar fi primit ordin sa foloseasca drept depozit o alta suprafața de teren. Un teren care nu ar avea nicio treaba cu ce este trecut in acte. The post EXCLUSIV:…


Ce parere ai despre aceasta stire?