Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorităţile încearcă să prevină scumpirea speculativă a măştilor, odată cu obligativitatea de a le purta

Publicat:

Premierul respinge varianta plafonarii preturilor la maștile de protecție, pe motiv ca ar duce la formarea unei piete negre. Planul este sa asigure necesarul pentru toata lumea. Cei mai saraci ar putea primi mastile gratis, spune premierul.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoritațile din Prahova incearca sa afle cauza surparii strazii „23 August” din Slanic. Tasarea pare ca a stagnat

09:40, 28.04.2024 - Surparea de pe strada 23 August din orasul Slanic din Prahova a stagnat, au anunțat autoritațile locale, dar nu se știe, deocamdata, care este cauza acelei tasari ce a dus la evacuarea a 42 de persoane din locuințele lor.

Incident inedit! Un cal de curse a fugit din tarc si a ajus pe peronul unei gari. 'Purta doar un covor și avea chef de joaca' / VIDEO-FOTO

02:50, 12.04.2024 - Un cal de curse a reușit sa fuga din țarc și a ajuns pe peronul unei gari din Australia. Animalul s-a amestecat printre oameni și a așteptat in dreptul liniei galbene de pe peron. Autoritațile locale au facut haz de necaz și au anunțat ca urmaresc pe cineva imbracat cu un covor și cu chef de joaca.

UE incearca sa scoata un stat din orbita Rusiei și sa il aduca in randurile Occidentului. Planul anunțat de Bruxelles

11:20, 06.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit asupra unui plan in valoare de 270 de milioane de euro pentru a scoate Armenia din orbita Rusiei și pentru a-i sprijini economia in contextul tensiunilor tot mai mari din regiune, scrie Politico.

SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului

09:15, 04.04.2024 - Norovirusul este cunoscut ca o cauza comuna a bolilor gastrointestinale, fiind extrem de contagios, mai ales in medii precum școlile și gradinițele The post SITUAȚIE DE URGENȚA IN ȘCOLI Autoritațile incearca sa gestioneze raspandirea rapida a Norovirusului first appeared on Informatia Zilei .

Explozie cu degajari mari de fum pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari

09:30, 29.03.2024 - Autoritatile constantene au activat vineri dimineata Planul rosu de interventie in cazul unui eveniment aparut pe platforma Rafinariei Petromidia din Navodari, caracterizat cu degajari foarte mari de fum, potrivit AGERPRES.

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Prezența ostaticilor israelieni in captivitatea Hamas este „destul” pentru a justifica continuarea razboiului, spune Netanyahu

19:45, 11.02.2024 - Intrebat cați dintre ostaticii israelieni mai sunt inca in viața in Gaza, premierul israelian Benjamin Netanyahu a replicat ca „destui pentru a justifica tipul de eforturi pe care le facem”, intr-un interviu acordat duminica, relateaza Reuters. Potrivit datelor Israelului, 132 de persoane sunt in continuare…

Voci critice impotriva ofensivei pregatite de Israel

23:00, 09.02.2024 - Planul israelian de ofensiva la Rafah, ultimul refugiu pentru civilii stramutati din cauza razboiului din Fasia Gaza, este „alarmant”, a declarat vineri seful diplomatiei europene Josep Borrell, relateaza AFP. „Informatiile despre o ofensiva militara israeliana asupra Rafah sunt alarmante”, a indicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?