Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autobuze, tramvaie și troleibuze ale STB retrase din circulaţie

Publicat:

Autobuze, tramvaie și troleibuze ale STB retrase din circulatie FOTO: stbsa.ro

RADIO ROMÂNIA ACTUALITATI - 80 de autobuze, troleibuze și tramvaie ale Societații de Transport București au fost scoase temporar din circulație, dupa ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au constatat ca sunt prea murdare și uzate.

În total au fost verificate peste 700 de vehicule dedicate transportului în comun, dar acțiunea de control va continua și în zilele urmatoare.

În replica, STB a precizat ca peste 150 de angajați ai societații sunt implicați zilnic…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujul urmeaza sa puna in circulație primele autobuze electrice articulate - FOTO

16:36, 17.04.2024 - Compania de Transport Public Cluj va pune in circulație primele autobuze electrice articulate cumparate la Cluj-Napoca.Cele 18 autobuze electrice articulate au ajuns la Cluj, iar acum se intocmesc actele pentru a putea fi puse in circulație.Potrivit unor surse, cele 18 autobuze electrice articulate,…

Tramvaie vechi, recondiționate de STB și repuse in circulație

21:25, 03.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunța, miercuri, ca 11 tramvaie vechi au fost recondiționate de STB și repuse in circulație, iar alte șase tramvaie vechi vor fi modernizate pana la sfarșitul anului.

Autobuze, troleibuze si tramvaie in plus pentru meciul "U" Cluj – Hermannstadt de pe Cluj Arena / Vezi care linii

09:50, 02.04.2024 - Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A . anunta calatorii ca va suplimenta transportul public pe mai multe linii in data de 03 aprilie 2024, pentru a permite spectatorilor sa se deplaseze de la Cluj Arena spre domiciliu dupa incheierea meciului de fotbal.

Salmonella și „puiul vopsit”. Cine are voie sa scrie „hranit cu porumb” pe etichete. Director ANPC: S-a identificat tulpina salmonella atat la carne din strainatate, cat și din Romania

13:05, 01.04.2024 - Directorul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), Paul Anghel a facut clarificari cu privire la condiția care trebuie respectata de producatorii de carne care vor sa includa sintagma „hranit cu porumb" pe etichete.

Transportul in comun devine „verde“ intr-un mare oraș al țarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice și tramvaie

15:51, 13.03.2024 - Locuitorii unui mare oraș din Romania vor beneficia, in curand, de condiții mult mai bune in transportul public. Recent a fost semnat contractul de furnizare pentru 25 de autobuze electrice noi, care vor ajunge in urmatoarea perioada pe strazile municipiului.

TUP Turda recruteaza: conducator auto și electrician auto

18:25, 26.02.2024 - TRANSPORT URBAN PUBLIC SRL, cu sediul in TURDA, str. Mihai Viteazu nr. 43, RECRUTEAZA: CONDUCATOR AUTO TRANSPORT PERSOANE ELECTRICIAN AUTO Cerințe minime CONDUCATOR AUTO TRANSPORT PERSOANE -permis de conducere categoria D -atestat transport persoane -experiența in transport persoane constituie avantaj…

Tanar drogat și cu permisul suspendat, prins la volanul uni mașini cu numere false

21:35, 21.02.2024 - Un tanar a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore dupa ce s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat și era sub influența drogurilor. Mașina pe care o conducea avea numere false. Tanarul a fost tras pe dreapta in trafic, pentru un control de rutina, pe o strada din Alba Iulia. „In urma verificarilor…

Noile troleibuze Solaris intra in circulatie sambata pe linia 93, iar de luni pe linia 61, in Capitala

17:55, 16.02.2024 - Calatorii vor putea circula in București cu noile troleibuze Solaris Trollino 12M cu autonomie, incepand de sambata, 17.02.2024, pe linia 93, care face legatura intre Drumul Taberei (de la capatul de linie „Valea Argeșului”) și Gara de Nord.


Ce parere ai despre aceasta stire?