Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aurelian Giosan, care a ucis un student într-un cămin din Iași, condamnat la închisoare

Publicat:

, care a ucis un student și a ranit un altul intr-un camin din Iași, a fost condamnat la inchisoare pe viața. Tanarul din Neamț a fost gasit vinovat de toate capetele de acuzare, deși, pana la finalul procesului, nu a recunoscut ca ar fi vinovat. In afara pedepsei cu inchisoarea, Giosan a fost obligat de instanța sa plateasca daune in valoare de 500.000 de euro. La mai bine de doi ani de la crima comisa in caminul studențesc Targușor din Iași, , studentul care a supraviețuit macelului, a facut o marturisire uluitoare. „Ii indemn pe toti sa aprecieze fapta raportata la…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rectorul ales al UAIC Iași, prof. univ. dr. Liviu Maha, invitat special la Radio Iași

12:15, 19.03.2024 - Dimensiunea internaționala, perfomanța academica și o aplecare mai intensa catre problemele studențești, sunt principalele obiective ale rectorului ales al   „Universitații „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, profesorul universitar Liviu Maha. Invitat special al matinalului realizat de catre Adina Șuhan…

Infrangere usturatoare pentru un fost ministru! Tudorel Toader a pierdut functia de rector al Universitatii 'Alexandru Ioan Cuza' din Iasi / Ce spune profesorul

23:35, 18.03.2024 - Infrangere usturatoare pentru un fost ministru! Tudorel Toader a pierdut functia de rector al Universitatii 'Alexandru Ioan Cuza' din IasiProfesorul Tudorel Toader a pierdut alegerile pentru functia de rector al Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, el fiind invins in turul doi, la o diferenta…

Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS

21:55, 05.03.2024 - Fostul premier, Vlad Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS despre „implicarea Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova”. „Musteața probabil astazi s-a trezit sa descopere America, sau apa calda, mai bine spus”, a declarat ex-premierul la emisiunea…

Petruța Zamfir, portret de candidat

11:40, 04.03.2024 - Petruța Zamfir s-a decis sa faca pasul spre politica, din postura de candidat al PSD la funcția de primar al comunei Cracaoani. Trecerea din mediul privat spre politica nu o sperie, ba dimpotriva. Ambițioasa, increzatoare in forțele proprii, Petruța Zamfir declara ca are destula experiența pentru a-și…

Gelozia face noi victime! Un barbat l-a ucis pe iubitul fostei sale prietene, apoi s-a sinucis: scene cumplite la Iași

19:00, 28.02.2024 - Potrivit anchetatorilor, barbatul care si-a atacat rivalul cu un cutit nu a suportat ideea ca s-a despartit de prietena sa. El a venit la casa femeii cu intentia de a se razbuna si l-a injunghiat cu un cutit pe actualul iubit al facesteia. Imediat dupa ce a comis crima, barbatul a fugit de la fața locului.…

(AUDIO) „Muzeul in continuare”, proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova

14:20, 26.02.2024 - Un inedit proiect transfrontalier Romania – Republica Moldova va pune in valoare personalitatea marelui poet național, Mihai Eminescu. In principal, se dorește o extindere a Muzeului Eminescu de la Memorialul Ipotești in cadrul Universitații de Stat «Alecu Russo» din Balți. Cu detalii, Gina Poenaru:…

Regele celor doua Sicilii și Lecția de limba moarta, de Andrzej Kusniewicz, prezentate de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 19 februarie 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

07:11, 19.02.2024 - Astazi povestim despre imaginea țiganilor in literatura, subiect pe care-l prezentam cu regretatul profesor universitar, doctor in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere din cadrul Universitații „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Concret, in deschiderea…

PODCAST Jurnalism Iași – Cultura digitalizarii unui muzeu

09:06, 06.02.2024 - Fenomenul digitalizarii muzeelor prinde astazi din ce in ce mai multa amploare și se dovedește a fi de un real folos patrimoniului pe care il conserva pentru generațiile urmatoare. Tocmai de aceea, in episodul de podcast de astazi, am ales sa vorbim cu Victor Munteanu despre ce beneficii și dezavantaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?