Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AUR face scandal la toate sediile PSD din țară. PSD-iștii l-au primit pe Simion cu pancarte în rusă: „Ai greșit adresa, băiatu' meu!”

Publicat:
AUR face scandal la toate sediile PSD din țară. PSD-iștii l-au primit pe Simion cu pancarte în rusă: „Ai greșit adresa, băiatu' meu!”

Organizațiile AUR au organizat, miercuri seara, mai multe acțiuni de protest la sediile PSD din țara, inclusiv la București. Cei de la AUR protesteaza impotriva comasarii alegerilor și a ceea ce numesc „acțiunile abuzive neconstituționale și ilegale ale PSD”. Sediile PSD au fost pregatite pentru protestele lui Simion cu afișe in rusa și cu mesaje precum „nu primim batauși și violatori”.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Flanco Smart Discounter deschide inca doua magazine și vine cu noi oferte pentru clienți

12:06, 25.04.2024 - Flanco Smart Discounter a inaugurat doua noi magazine: unul in București, la Vitantis, și celalalt in Pitești, la Argeș Mall. Acest lucru marcheaza tranziția retailerului catre primul lanț de magazine Smart Discounter electro-IT din Romania. Flanco Smart Discounter Vitantis, situat in parcul comercial…

'A primit ordin s-o salveze pe Dinamo'. Acuzatiile care ii vor distruge cariera si vor declansa un scandal imens

09:16, 16.04.2024 - Acuzatii care vor produce un adevarat cutremur in Superliga. Totul dupa meciul in care un fotbalist a fost la un pas de moarte.Vezi AICI cine 'a primit ordin s-o salveze pe Dinamo'...Scandal urias si acuzatii absolut devastatoare la adresa celor de la Dinamo, dupa ultimul meci.

Noua inregistrare cu primarița Clotilde Armand: Cum comanda amenzile intr-un cartier important din București

23:35, 04.04.2024 - In inregistrarea in cauza, un angajat ii relateaza primariței despre nemulțumirea colegilor sai in legatura cu colectarea amenzilor in cartierul Greenfield. Angajata menționeaza ca aceștia sunt "suparați foc" deoarece, in ciuda eforturilor lor de a discuta cu asociațiile și locuitorii din zona, constata…

Divorț cu scandal și despagubiri dupa jumatate de secol de mariaj pentru un mare sportiv roman. A facut deja partajul la 79 de ani!

16:00, 25.03.2024 - Divorț cu scandal și despagubiri dupa jumatate de secol de mariaj pentru un un fost mare sportiv roman. Fostul mare handbalist Cristian Gațu a hotarat separarea de cea cu care a fost insurat vreme de 53 de ani pe motiv ca este prea cicalitoare. Și ca, dupa un atac vascular cerebral suferit in urma cu…

Firea insista cu susținerea ei pentru Primaria Capitalei. Atac virulent la adresa PNL

13:26, 10.03.2024 - Liderul PSD Bucuresti, senatoarea Gabriela Firea a susținut, duminica, ca are sprijinul femeilor social-democrate din București pentru candidatura sa la Primaria Capitalei, și a lansat un atac la adresa PNL, subliniind ca liberalii au dus o „politica dezastruoasa” in București.

Nehammer, fața in fața cu Iohannis. Cancelarul Austriei ar urma sa fie primit pentru o discuție la Cotroceni SURSE

11:40, 05.03.2024 - Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, se va afla miercuri și joi la București pentru Congresul PPE. Cu acest prilej, liderul de la Viena va fi primit și la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, susțin surse din zona liberala.

Dan Grigoriu și-a dat demisia din AUR Turda, dupa ce George Simion l-a anunțat candidat ”batut in cuie” pe Adrian Nap, de la PMP Turda!

14:55, 03.03.2024 - In cursul zilei de ieri, George Simion a fost prezent la Turda pentru a tranșa disputa dintre cei care au pus bazele organizației locale AUR, Dan Grigoriu și gruparea consilierului local PMP Turda, Adrian Nap, care inca nici macar nu s-a inscris in AUR. Citește și: Scandal in AUR Turda! ”Fara traseiști!”,…

Barbat arestat dupa ce a intrat cu masina intr-un grup de persoane cu care se certase

17:50, 20.02.2024 - Trei persoane din judetul Ilfov au ajuns la spital in urma unui scandal intre doua familii. Politistii au stabilit ca in timpul conflictului un barbat a intrat cu masina in mai multe persoane si in gardul unei locuinte. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La o locuinta din Mogosoaia a izbucnit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?