Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au cumpărat un fotoliu cu 7 euro! Ce au găsit în el le-a schimbat viaţa

Publicat:

Angela, in varsta de 50 de ani, si Angus, sotul ei in varsta de 47 de ani, nu au avut nicio idee ce se afla in fotoliul pe care l-au cumparat cu ani in urma. Cuplul din Scotia a fost surprins cand a descoperit comoara, atunci cand au decis sa reconditioneze piesa de mobilier.

"Fotoliul pe care l-am cumparat era la reduceri si costa 7 euro. Nu am avut bani sa il reconditionam, asa ca l-am pus pe podea. Insa, cativa ani mai tarziu, sotul meu -a gasit o comoara ascunsa in fotoliu", si-a amintit Angela.

Afla continuarea AICI

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum i-a schimbat soțul viața lui Sensy! Influencerița face declarații exclusive: "Ma simțemam vinovata pentru ceea ce am facut" / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat la 360 grade, dupa ce l-a cunoscut pe soțul ei. Cum a ajuns influencerița șa aiba viața la care a visat, dupa ce s-a confruntat cu subaprecierea și lipsa increderii de sine.

Star Matinal. Cum l-au schimbat pe Daniel Buzdugan pelerinajele de la Muntele Athos. Se considera un om credincios de la o varsta frageda: „Dupa o perioada grea...”

15:10, 02.04.2024 - Daniel Buzdugan a fost de mai multe ori la Muntele Athos, unde s-a intors de fiecare data cand a avut ocazia. Prezentatorul radio spune ca prima data a ajuns in locul sfant dupa o perioada agitata, in care avusese de onorat mai multe evenimente și simțea nevoia sa se retraga undeva.

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.

Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil

12:20, 24.03.2024 - Actrita Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin surprindere anuntand ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt "binecuvantati si recunoscatori", relateaza CBS News, potrivit news.ro. Cuplul,…

O ucraineanca și-a ucis soțul in București, dupa un 'conflict spontan'

13:10, 10.03.2024 - O ucraineanca in varsta de 68 și-a omorat soțul, in varsta de 71 de ani, sambata seara, intr-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. „​In data de 09.03.2024, in jurul orei 22.10, aflandu-se in locuința comuna situata intr-un bloc din sectorul 6 București, in urma unui conflict spontan, inculpata s-a…

Accident mortal in Hunedoara! O fetița in varsta de 10 ani și-a pierdut viața dupa ce mașina in care se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile

20:11, 17.02.2024 - Accident mortal in Hunedoara, pe DN 7, raza comunei Vețel! O fetița in varsta de numai 10 ani și-a pierdut viața dupa ce șoferul mașinii in care minora se afla s-a rasturnat in afara parții carosabile. Conducatorul autoturismului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.


Ce parere ai despre aceasta stire?