Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​ATP Madrid: Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, în semifinale - Adversarii din sferturi s-au retras

Publicat:

​Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat în semifinalele probei de dublu de la fara sa joace, informeaza News.ro.
Tecau si Rojer au beneficiat de retragerea adversarilor din sferturi, brazilianul si rusul .
În penultimul act, jucatorul român si cel olandez vor da piept, vineri, cu echipa Stefanos Tsitsipas/Wesley Koolhof (Grecia/Olanda).
Premiul pentru participarea în semifinale este de 87.460 de euro si câte 360 de puncte.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lehecka avanseaza in sferturile de finala de la Madrid, dupa retragerea lui Medvedev

22:51, 02.05.2024 - Jiri Lehecka s-a calificat in prima sa semifinala ATP Masters 1000 la Madrid Open, unde cehul a avansat dupa ce Daniil Medvedev a abandonat in sferturile de finala ale meciului de joi seara, potrivit Mediafax.

Medvedev trece „testul” Sebi Korda și e in optimi la Madrid Open

18:30, 29.04.2024 - Daniil Medvedev a trecut un test dur din partea lui Sebastian Korda, luni, la Madrid Open. Rusul a fost la doua puncte de infrangere inainte de a se impune cu 5-7, 7-6(4), 6-3. In turul urmator, favoritul numaru 4 joaca impotriva lui Alexander Bublik.

De ce Cornel Palade nu a mai aparut la TV. Ce a facut actorul de cand s-a retras din lumina reflectoarelor

14:31, 29.04.2024 - Cornel Palade s-a retras o perioada lunga de timp din lumina reflectoarelor. Actorul a mai participat la diverse proiecte, insa nu a fost la fel de activ, așa cum era inainte. Iata de ce nu a mai aparut la TV, dar și ce a facut in tot acest timp!

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid Open: „Experiența imi spune asta”

20:55, 21.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) a anunțat oficial ca s-a retras de la Madrid Open, din cauza unor probleme medicale. Dubla campioana de Grand Slam primise un wild-card la turneul WTA de 1000 de puncte care incepe pe 23 aprilie. Simona Halep a jucat doar un meci de la decizia TAS, care i-a redus suspendarea…

Marca: Simona Halep s-a retras de la turneul WTA Madrid Open

20:55, 20.04.2024 - Revenita pe teren dupa suspendarea primita in urma scandalului de dopaj, Simona Halep este nevoita sa iși amane din nou debutul pe zgura, dupa ce a declarat forfait inaintea turneului WTA Madrid Open.

Simona Halep s-ar fi retras de la un turneu uriaș! Detalii de ultim moment

19:20, 20.04.2024 - Simona Halep (32 de ani) s-ar fi retras de la Madrid Open. Euronews scrie ca de vina ar fi anumite probleme medicale. Dubla campioana de Grand Slam primise un wild-card la turneul WTA de 1000 de puncte care incepe pe 23 aprilie. Simona Halep a jucat doar un meci de la decizia TAS, care i-a redus suspendarea…

Avram Gal: Dragi prieteni, cu stima și nostalgie va anunț ca m-am retras total din proiectul Transilvania Steakhouse!

12:45, 19.04.2024 - Dragi prieteni, cu stima și nostalgie va anunț ca m-am retras total din proiectul Transilvania Steakhouse! Am decis sa ma implic intr-un alt proiect gastronomic, complet nou, personal, un brand

Procescul lui Vlad Pascu ia o noua turnura - un martor important și-a retras declarația. Tatal unei victime: Tacerea femeii a fost cumparata cu bani

10:10, 11.04.2024 - Tatal Robertei, fata ucisa de tanarul drogat in stațiunea 2 Mai, rupe tacerea. Ștefan Dragomir spune ca unul dintre martori și-a retras marturia din dosar. Declarația era una extrem de importanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?