Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aterizarea navetei spatiale Soyuz in imagini uimitoare - FOTO

Publicat:


Nava spatiala Soyuz TMA-02M, care a adus trei membri ai echipajelor de pe (ISS), a aterizat in siguranta, in Kazahstan, marti dimineata.
Cosmonautul rus , astronautul NASA si astronaut japonez au ajuns la sol la 06:26 ora Moscovei (02:26 GMT), aproape de zona stabilita. "Aterizarea a fost excelenta. Totul este bine", a spus Volkov. Volkov, Fossum si Furukawa au lucrat la bordul statiei orbitale, ca parte a Expeditiei 29, incepand cu luna iulie.
Urmatoarea lansare a unei nave spatiale pilotate Soyuz,…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lansarea capsulei spatiale Boeing Starliner si a primilor sai astronauti a fost aminata

22:41, 07.05.2024 - Primul zbor cu echipaj uman al capsulei spatiale Starliner a companiei Boeing a inregistrat un nou esec. Decolarea Starliner catre Statia Spatiala Internationala (ISS), care a suferit deja o intarziere de cativa ani, a fost anulata luni, cu doar doua ore inainte de lansarea programata, ca urmare a unei…

VIDEO. Imaginile groazei cu un fost ministru care iși omoara in bataie soția, intr-un restaurant

14:20, 02.05.2024 - Procesul in care un fost politician de rang inalt din Kazahstan este judecat pentru crima, dupa ce a fost acuzat ca și-a omorat in bataie soția, a provocat revolta in toata țara, care cere acum o noua legislație privind violența domestica. Imagini șocante care il arata pe omul de afaceri Kuandyk Bishimbayev,…

O capsula rusa Soyuz MS-24 a adus pe Pamant trei cosmonauți de pe ISS. Echipajul a aterizat in Kazahstan

12:55, 06.04.2024 - O capsula rusa Soyuz MS-24 cu trei membri ai echipajului ISS la bord a aterizat sambata in siguranta in stepa Kazahstanului. Cosmonautul rus Igor Novitki, astronauta americana Loral O'Hara si prima femeie din Belarus care a zburat din spațiu, cosmonauta Marina Vasilevskaia, s-au intors pe Pamant.

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Construcții neștiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

22:35, 01.04.2024 - Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar țarmurile sale ofera o priveliște stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample.

(VIDEO) Imagini explicite cu presupusii teroristi de la Moscova

05:56, 25.03.2024 - Cei patru presupusi atacatori de la la sala de concerte Crocus din Moscova, atac soldat cu 137 de morti, au fost plasati duminica in arest preventiv pentru doua luni de un tribunal din capitala Rusiei, transmite luni AFP. Sunt acuzati de terorism si risca inchisoarea pe viata, a declarat tribunalul…

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…

De ce a fost anulata lansarea navei spațiale rusești Soyuz cu cateva secunde inainte de decolare | VIDEO

20:00, 21.03.2024 - Joi era programata lansarea unei nave spațiale rusești Soyuz spre Stația Spațiala Internaționala (ISS). Cu cateva secunde inainte de decolare, aceasta a fost anulata, iar echipajul, format dintr-un rus, un belarus și un american, a fost evacuat in condiții de siguranța.


Ce parere ai despre aceasta stire?